Prijava
   

Srpska reklama

Dok se širom sveta propagandne ideje kristališu i evoluiraju, dok Koka–kola daje lekcije Pepsiju i udara temelje jednoj novoj, bartonovskoj viziji reklamiranja, a marketinški timovi svetskih kompanija se neprestano uvećavaju, u Srbiji Dragan Nikolić i Milena Dravić besomučno ispijaju kafe u zavejanoj lovačkoj kolibi negde u planinama Mordora.

Reklame za deterdžent svode se na to da postoji bar jedan koji je gori od ponuđenog. Ako nam to nije dovoljno, obogaćene su najgorom mogućom glumačkom ekipom i ponekim detetom koje nikako ne sme da bude ružno, jer mora da razneži babe besne na one beščasnike što se opet potrsiše u Velikom bratu.

Tu je takođe starosni Tele šop, koji glumom na nivou reklame za imalin iz 68' i sinhronizacijom animiranog filma Umočiću pokušava da ti objasni zašto ti je priručna polir-mašina za manžetne najpotrebnija stvar na svetu govoreći ti ko se sve pomoću nje spasio i oženio i čije sve slatko ne bi bilo danas na ovom stolu.

Imamo i brojne pokušaje originalnosti koji su došli kao posledica sezonske inspiracije, poput Ceresit lepak reklama u kojima džakovi igraju fudbal(već vidim građevinara kako ga zbog toga kupuje), jebu se, beru artičoke itd, ili Novak Đoković reklama, koje svojom kreativnošću predstavljaju vrhunac domaćeg EPP-a.
Naime, Đoković igra tenis protiv onog proizvoda koji treba da kupiš.

Ostatak propagandnog tereta uglavnom snose miljenici nacije, ljudi sa Farme.

(DING DONG)
Milena, otvaraj, stigli Deda Mrazevi!

Komentari

u Srbiji Dragan Nikolić i Milena Dravić besomučno ispijaju kafe u zavejanoj lovačkoj kolibi negde u planinama Mordora.

Wohohohohohohohohoho :D :D :D :D :D

Odlična! Vrlo vrlo odlična!

Mada ruku na srce, meni su se reklame za Jelen i Lav pivo oduvek svidjale. I trebao si da ubaciš reklamu neke banke ili nekog osiguranja (Kao ona kretenska gde muž na sred livade dobije infarkt) :-)

Nisu to samo naše reklame, neke su i sinhronizovane od Rumuna i Bugara.. Ali pljus naravano :D +

u Srbiji Dragan Nikolić i Milena Dravić besomučno ispijaju kafe u zavejanoj lovačkoj kolibi negde u planinama Mordora

prvi overkil

Reklame za deterdžent svode se na to da postoji bar jedan koji je gori od ponuđenog

drugi overkil

Naime, Đoković igra tenis protiv onog proizvoda koji treba da kupiš

трећи оверкил

Objasnio si neke stvari majke, mi od srca plus i omiljeno. već te pratm.