Prijava
   

Srpski Majkl Mur

Pošto je Dejan Lučić previše hard-kor, red je bio da i mi dobijemo neko naše antropomorfno otelotvorenje relativizacije i generalizacije za šire narodne mase. Nije se dugo ni čekalo i ono se pojavilo u njemu, Borisu Malagurskom koji, kao i njegov američki pandan sa sopstvenom orbitom, uspešno pretače lajt verzije teorija zavera na filmsko platno.

-Gospodine Malagurski, kažu da je vaš novi film o Koštunici ''Težina Lanaca 7: Prsten, zlatan lanac'' još revolucionarniji od prethodnih, dakle ni ovde sigurno niste pokušali da pojednostavljeno i jednostrano predstavite kompleksna pitanja poput raspada Jugoslavije ili da montirate intervjue tako da zvuče kako vama odgovara?
-Znate kako kažu, od Slobe do Usnice najbolje je doba Koštunice, pa sam kao i ranije, i ovde pažljivo sakupio intervjue i proverena fakta kako bih mogao predstaviti narodu pravu istinu koju će da upije u dahu do poslednje kapi.

Pisano za Oktoberfest 2018

Komentari

nezapaženo ali odlično big dipr :D

Tako mi I treba kad hocu da otvaram linkove, koji ocito nisu ka definicijama, nego ka grafickim safrzajima, dok jedem vocne karamele

bravo dečko bravo...*