Prijava
   

Srpski nacionalista

Borac za prava i pravdu kako u zemlji tako i u inostranstvu. Bori se na raznim forumima i sajtovima gde ga odlikuje nepismenost i nepoznavanje osnovnih istorijskih činjenica i totalno konfuzne recenice.

Kosovo je oduvek srbsko, ko si ti da neznaš da je Branković izdajnik ko i ti i tvoj deda a i mi smo isli tamo uvek da se bijemo s turci i sipci još nas je.

Komentari

Луцифере, поново иста прича, мислим, не од тебе, него уопштено у друштву.
Тај којег си описао, није националиста, већ је један нерадник, који се по цео, на разним форумима, свађа са својим неистомишљеницима, од којих је већина једнако неписмена, као поменути, али су ипак "европејци".
То је исти фазон као када неписмени и надасве необразовани људи, а притом изузетно нетолерантни и себични, исте такве људе као што су и они сами, називају "сељацима" , јер им се не свиђа противничка фризура, начин облачења, избор музике, или друштва.
А по дефиницији, сељак је човек чије је пребивалишта на селу, и то нема никакве везе са његовом школском спремом, начином облачења, или избором музике, укратко, нема везе са укусом. А о укусима не треба расправљати.
Исто тако, националиста је онај ко воли своју земљу, републику, сваку груду земље своје, и воли притом све људе који живе у тој земљи. Националиста нема обавезу да по аутоматизму мрзи све што је несрпско, али свакако да има обавезу да воли и штити оно српско оригинално, али добре друштвене појаве које потичу из Србије, а лоше ( контроверзни бизнисмени) не треба штитити. Ћирилицу треба штитити. И језик треба штитити, не треба се унијатити, јер унијаћење није прављење уније са католицима, већ је у ствари покатоличење, што и није добро.
Не оправдавам хулигане никада, али понекада је потребан шок, да би се људи освестили, да виде шта чине, да виде да се продају као к...е, да виде да продају и душе своје. То је скоро и схватљиво, али видети људе како продају будућност своје деце, то није никако.