Prijava
   

Srpski spa safari

Vožnja traktorom na suvozačevom mestu (na braniku), po brđanskim, seoskim nazovi putevima, dok se držiš svim udovima za šta stigneš da ne spadneš, leđima okrenut pravcu puta da ti šiblje kraj kojeg prolaziš ne ostavi dange po licu, dok ti lekovito blato sa specijalnom mešavinom izmeta različitih domaćih životinja, koje se nahvatalo na zadnjim točkovima, otpada u komadima, tebi pravo u lice, pružajući tvom licu i tebi jedinstveni srpski spa tretman na srpskome spa safariju.

Komentari

Autore , ako traktor ima branike ne spada blato sa zadnjih nego sa prednjih. Pa jos ako vozac da gas o kraja pogadja pravo po licu.

Mene zamalo da pogodi, čini mi se sa za zadnjeg tocka, ne znam kako, ali je proletelo blizu... da li beše branik ne ide baš preko cele površine točka, spoljna strana je čini mi se bila nepokrivena, pa je možda odatle... a i bio sam na samom kraju, držao se za branik, a stajao na onoj šipki, ne znam sad kako se zove, na koju se kače ostale stvari... ali da ne cepidlačimo tu sad... dok sam kontemlirao prilikom ovog tretmana, dobio sam odeju za defku...

Odlična definicija i ideja za istu+