Prijava
   

Šta faul mamu ti jebem

Izraz poznat svakom ko se ikada upustio u igranje fudbala sa ekipom iz kraja (ne mora fudbal, ali u većini slučajeva jeste). Rečenicu izgovara onaj ko je faul napravio, gotovo istog momenta kada ga osoba nad kojom je učinjen zatraži. Epilog ove izjave je, u najboljem slučaju, "kačenje", sa sve unošenjem u facu.
Ista rečenica se, doduše ređe, može čuti i na utakmicama beton-lige, iz usta matorog čiče sa improvizovanih tribina, koji nakon toga spominje sudiji članove porodice, do trinaestog kolena uzduž i popreko, u seksualnom kontekstu, a neretko u kombinaciji sa domaćim i divljim životinjama. Bonus poeni ako dotični više nisu među živima.
Treća situacija u kojoj se koristi ova fraza je novijeg datuma, i uključuje neobrazovanog lika od 30+ godina sa bradom od 3 dana, pivskim stomakom, i majicom dugih rukava sa srebrnom aplikacijom, koji sam ili u društvu sebi sličnih sedi na kičerajskoj kožnoj garnituri kupljenoj na kredit, i gleda strani fudbal na plazma televizoru (takođe na kredit, ili eventualno venčani poklon), dok mu žena u drugoj sobi "bleji na fejsu" na laptopu koji je kupila samo da bi bila IN, ili eventualno čita Mašu Rebić/Isidoru Bjelicu.

Komentari

Odlicna. Ovaj drugi pasus me je stvarno nasmejao. +_+

да да...ово из бетон лиге сам проживео ;)....+

"majicom dugih rukava sa srebrnom aplikacijom"
"dok mu žena u drugoj sobi "bleji na fejsu"
svaka cast za ovo ;)