Prijava
   

Stadijum ocenjivanja neodabranih definicija po hronološkom redu

Nekada, mnogo pre nego što je izvesni ja bio registrovan na vukajliji, mnogo pre nego što je Kaizen izdrečavio Vuku i smanjio dozvoljeni broj definicija i postera, mnogo pre invazije fejsaša, definicije su živele mirnim životom, onoliko koliko im je to dozvoljavao server.
U trenutku rođenja, stare definicije su, zavisno od kvaliteta, dobijale pedesatak pluseva pa do sto pedeset.
Postera nije bilo.
Sa pojavom postera, Vukajlijin prirodni priraštaj je postarao, ali je i dalje bilo ljudi koji su čitali definicije, tako da se skor definicija nije drastično smanjivao.
Otprilike u vreme kada sam se ja registrovao, dakle pre nego što se Vukajlija ofarbao u pankerske boje, definicije su dobijale po stotinak glasova, a posteri su se brisali onda ako ne sakupe više od 100 pluseva. Barem sam ih ja brisao.
Kako je vreme prolazilo, procenat datih glasova na definicije se drastično smanjivao, pa je, pre 3-4 meseca, bio oko trideset. Danas, što zbog invazije nafuranih cura, što zbog skoro potpunog nezainteresovanja za definicije, jedva sakupe petnaest. U skoroj budućnosti ćemo skakati od sreće onda kada dobiju bilo koji glas, makar to bio i minus. Ipak se neko potrudio da pročita definiciju.

Komentari

Pa dobro, mislila sam da će ići drugim tokom, ali evo plus.

U trenutku rođenja, stare definicije su, zavisno od kvaliteta, dobijale pedesatak pluseva pa do sto pedeset.

Ma kad to?

Ако је дефка добра буде примећена, било тад, било сад.

Pa odavno...evo, npr http://vukajlija.com/recnik/autori/30190/definicije?order=time&strana=8 Ja sam to otprilike po sećanjima iz vremena pre mene, i po mojim defkama... Inače, petnaest glasova, pa to je čudnoooooooo :DDDD

Dobra definicija ispliva kad tad. Čak i bez reklame. A i ako ne ispliva, nije na gubitku autor nego oni koji su propustili da pročitaju. Autor valjda zna šta je napisao.

golemija istina od jezzillijine . +

Видим да се полако остварује све ово што си напис'о. Откад су укинуте дефке дана, читаност нових дефки је сигурно опала. Појављивањем реакција се свело на 15-20 плусева по дефки, а ово сад такмичење у реакцијама је спустило просек на неких десетак-петнаестак плусева. Сад још нешто да измисле и свака дефиниција ће имати скор 2-0, јер ће само Брус и Циклон читати. лоло

ju ken kol mi Nosterdamus :)

Сад још нешто да измисле и свака дефиниција ће имати скор 2-0, јер ће само Брус и Циклон читати. лоло

lololo da :D
hvala obojici :)

Plus, ali nije baš tako. Početkom 2011. čitanje je takođe bilo na niskim granama. Ali baš niskim. Sećam se da su posteri bili fazon i to je to. Izborili smo se za veće čitanje tada. Sada je čitanje na tom nivou ponovo, ali neka bude kakvo jeste. Uvek će biti nas koji čitamo defke.

Sećam se da je bilo nekih sušnih perioda, ali meni je taj početak 2011. bio prosečan(bilo je i par defki na koje nisam ni malo ponosan, a koje imaju po četrdesetak ocena), a u decembru sam napisao i jednu sa 180 ocena..

Jeste 2010 bila stvarno dobra godina za defke, mada ja sam tada tek došao, u novembru i bio sam posterdžija, tako da sam ga omašio.
Odličan period je bila zima 2011. Tad je ocenjivanje ubijalo.

U skoroj budućnosti ćemo skakati od sreće onda kada dobiju bilo koji glas, makar to bio i minus.

Ziva istina +++, nekad si mogo na osrednjoj definiciji da dobijes preko 50 pluseva, sad ako imas bas dobru definiciju sretan si sa 20+

Ништа не боли к'о неоцјењена дефка.
+

Ta 2010. je stvarno bila ekstra...kad se setim samo, napišem defku a ona za 1 dan skupi 130 ocena. Tad sam ispisao gomilu defki, postere nisam baš znao da pravim, pa sam pisao i mislio da je to nešto mnogo bolje, a onda u sebi psovao sve iskusne članove koji mi kažu da je njesra...pojma nisam imao :D
Mudro zboriš i za kraj 2011 :)

Ништа не боли к'о неоцјењена дефка.
+

Doista :)