Prijava
   

Štapić za povraćanje

Najnoviji proizvod iz Top Šop franšize! Ono što je potrebno svakoj manekenki u usponu.

Reklama za gorenavedeni proizvod:
Scena 1 - Crno-bela slika, manekenka nad klozetskom šoljom stavlja dva prsta u usta, namrštena lica baca peglu u WC šolju i gleda sablažnjivo u svoje manikirane nokte koji su se okaljali povraćajnom masom.
Čuje se glas: "Vruća ste manekenka, ali patite zbog toga što je vaš ritual povraćanja tako nedostojan! Recite STOP tome!"
Preko ekrana se pojavljuje crveni znak X, i vrši se prelaz na
Scenu 2 - Slika dobija boju, vidimo ziljavu manekenku sa osmehom na licu kako drži Štapić Za Povraćanje u svojoj ruci (koristeći ukočeni lakat).
Čuje se glas: "Pravo iz Top Šopa vam dolazi Štapić Za Povraćanje! Od sada ćete povraćati sa više elana, a vaš manikir će ostati neokaljan! Dovoljno je Štapić Za Povraćanje staviti u svoja usta umesto standardnih dva prsta i izbaciti neželjeni sadržaj iz sebe! Brzo i lako!"
Ziljava manekenka stavlja Štapić Za Povraćanje u svoja usta, baca peglu, diže glavu i dalje nasmejana!
Čuje se glas: "Štapić Za Povraćanje je pravljen od specijalnog materijala koji su testirali NASA-ini naučnici u koaliciji sa naučnicima iz CERN-a koji se pere izuzetno lako!"
Ziljava manekenka stavlja Štapić Za Povraćanje ispod mlaza vode i sa osmehom na licu gleda kako se povraćajna kaša brzo i lako skida sa Štapića Za Povraćanje.
Scena 3 - Čuje se glas: "Štapić Za Povraćanje možete naručiti u nekoliko varijeteta - roze boje, zlatne boje, roze i zlatne boje, optočen cirkonima, sa D&G amblemom, sa likom i potpisom Sare Džesike Parker."
Prikazuju se svi navedeni oblici Štapića Za Povraćanje.
Scena 4 - Čuje se glas: "Ali to nije sve! Ako pozovete u narednih deset minuta dobićete još tri, da dobro ste čuli još TRI!, gratis Štapića Za Povraćanje, za vaše prijateljice!"
Četiri ziljave manekenke sedu u Meku, sa osmesima na licima, upravo su završile obrok, jedna primećuje: "Oh ne, moraćemo sad da povraćamo, a maločas smo odradile frenč!" Druga dodaje: "Ne brini, devojko, tu su Štapići Za Povraćanje iz Top Šopa!" Izgovorivši to, ona vadi iz svoje torbice Štapiće Za Povraćanje i dodaje ih prijateljicama koje gledaju u njih sa izrazom blagog nepoverenja.
Scena 5 - Četiri prijateljice se nalaze u toaletu Meka, sa osmesima na licima, gura svaka svoj Štapić Za Povraćanje u svoja usta, svaka baca peglu, peru Štapiće Za Povraćanje sa osmesima na licima i uglas komentarišu: "Ekstraaaaa!"
Scena 6 - Čuje se glas: "Ali ni to nije sve! Ako pozovete odmah dobićete i Luj Viton Kesu Za Povraćanje, koju ćete rado iskoristiti u slučaju kada morate hitno da povratite a niste u mogućnosti da odete do toaleta."
Ziljava manekenka sedi u avionu sa osmehom na licu, odlaže svoj obrok, vadi Kesu Za Povraćanje i Štapić Za Povraćanje iz torbice i obavlja posao, sa osmehom na licu.
Scena 7 - Muž i žena srednih godina, žena govori: "Od kada koristim Štapić Za Povraćanje moj muž više ne hrče!"

Komentari

ahahahahahahahahaha xD
genijalno :D

au jebote
hahaahahaa

Malo mi je jedan plus...

i sve to po ceni na ekranu od jedno 3999 din + ptt troskovi +++ :D bravo!!!

Како само волим ове визионарске...