Prijava
   

Stariji lik iz njene priče

Odavno je prošlo vreme kada ste ti i tvoje društvo bili najmlađa bratija u klubovima. Ali, prolazi sve pa tako odjednom, više nisi ni tako mlad, ni tako zelen, ni nepoželjan. Znaš fore koje kruže, znaš šta a šta ne treba reći/učiniti a opet, gimnazijalke hoćne svega, veruju u sve što kažeš i hoće da se hvale drugaricama i podižu sebi vrednost u školi...

''Čestitamo! Upravo ste postali stariji lik iz njene priče.''

Sada si TI nezaobilazan predmet razmišljanja od vikenda. Nepoznati baja o kojem pričaju njene drugarice na sociologiji. Lik koji zadaje glavobolju muvačima naše heroine koja je prešla okvire škole i koja se više ne zaustavlja ni pod razno u razgovor sa Strahinjom iz četvrto-dva.

Dovoljno je bilo da izađeš, žvališ flaše Erdingera, očijukaš i pratiš situaciju i na kraju, priđeš vidno mlađoj ženskoj ekipi i odvojiš primerak koji je najnaivniji i ujedno, najraspoloženiji da ti pravi društvo. Dimiš ko kotlarnica, držiš cigaru tako da ona pomisli da si Džoni Dep iz kruga dvojke i manipulišeš. Odvešćeš je u stan, pustićeš neku retro bosa novu da bije s gramofona i počeće da se skida sve sa nje. Biće ti smešno kada izvališ da možeš da se igraš s njenim raspoloženjem i normalno, zloupotrebljavaćeš to. Jer ti si stariji lik i ti krojiš veče i njene doživljaje po svom nahođenju.

Ona o tebi neće znati ništa. Neće znati da si radio u Frikomovom magacinu preko leta za trijes iljada, da ti je ona šesta riba koju si spavao (kurve se ne računaju), da ti je omiljeno mesto za izlazak bio KST, do skoro, da si se radio ksalolima u jesen, da ti je idealni izlazak u njenim godinama bio s ekipom do palačinkarnice i pivo u parku, da si upisao faks pre pet godina ali si dao samo do treće godine...

Ali nema veze, nije kao da će ikad saznati. Ti prosto ne izgledaš kao da je ovo iznad tvoj život. Ona će te maštati svaki dan, idelizujući te. Pitaće se šta je radila sa tim balvanima iz škole do sad, jer njoj je potreban neko ozbiljan, neko ko će moći da je uhvati za ruku i da joj šapne ''samo se prepusti''. O tebi će kolati glasine, priče. Spevaće epove u tvoju slavu. Izazivaćeš nervne slomove ljubomornih drugarica u školskom dvorištu za vreme velikog odmora kada ona bude pripričavala intimne trenutke provedene u tvom stanu. Još ako je sačekaš jednom posle sedmog časa, onako nadrkan i sa pljugom u ćošku, pa zajedno odete na filmski petak a posle na žurku kod lika koji ti štimuje klavir, ona će postati jedna od zanimljivijih cupija u školi.

Zapravo, sva je prilika da ćeš je videti i izbambusati još nekoliko puta i čim se ona primi na maštarije da ste zajedno i kada počne da pravi scene, zahteva više od dva viđanja nedeljno i stezuje obruč oko tebe, znaćeš da je sve to otišlo malo predaleko i da je vreme da joj ugasiš maštu i nikad se više ne javiš.

I onda uradiš sve isto samo s nekom drugom klinkom iz druge škole.

Komentari

Iskreno, smorio sam se do kraja prvog pasusa... :/

Brt prvi je najnebitniji

Nije definicija, brt, neka šablonska priča, evo, pročitao sam više od pola. Dalje nisam mogao...

Nije defka ali nije vazno, moze biti bilo sta. Ovo je omaz mom ortaku, molim da ne brisu i ako bude u minusu. Hvala na sugestiji svakako, vrv bi i mene smaralo da vidim jos neku pricu muskozenska sranja

Jeste, ako mene pitaš. Defka je. Prošireno izdanje koje priliči pojmovima koje definiše. I najviše mi se dopada ono o gašenju mašte.

Врхунска. Пензионери да одјебу дечку с дефке.

Види се да је писана из прве руке. По енергији, очито је и да се учестало сафта цеђ која враћа у живот. Плушчина, торима!

Hvala ljudi, samo treba jebat jebat jebat

Не да ми се читат, ваљда је добро +

Прочитах, течно. Сви смо мрзели такве типове а сад смо они +

Dadoh plus, lepo napisano ali čovek koji pušta "retro bosanovu sa gramofona" neće jebati
+

Odlično je ovo +++

ohoo hvala hvala autori