Prijava
   

Start up kredit

Kredit koji se odobrava preduzetnicima pocetnicima i to sa 1% kamate. Kredit se daje bez ikakve ekonomske logike jer bi isplatljivije bilo dati sve na neki broj na ruletu nego uz 1% kamate nekom totalnom neznalici pare u ruke sa nadom da ce mu pomoci da stane na noge posle otkaza u firmi.Ne kazem ja da je to nesto lose,mozda neko i uspe,al verovatnoca za to je mala.

Komentari

Sve je tačno što si reko. To su krediti za pranje savesti vlasti. Da ne širim priču.

Hvala.Samo jedan od instrumenata za pranje savesti...

pazi ne moj te čuje Dinkić!plus

jedini ako ima profil ovde :)

Ne znam a i da pričamo po južnjački pa će ne razume,on je rosuljac(vlasotinčanin)!

Savet:sledeću definicju posveti na G17plus napiši kako su mnogo pamenti , kako će nas izvučev iz krizu ,da nisu lopovi , da ne poznaju ni jednog tajkuna itd.

ima jedan u mom selu uspiJo + axaxaxa

ne daj se provocirat!!!!

Zasad necu nikakve politicke definicije,mozda tek ako budu aktuelni neki izbori :)
Znam za Mladju da je odozdol tj s jug.Razume ne taj sto posto...

Vlajko, ekonomska logika postoji. Verovatnoca jeste mala, ali ipak posoji sansa da ce medju glupacima i neki pametan da dobije novac i samim tim da napravi neki nov posao a mozda sutra i zaposli neke ljude, a mozda prekosutra da pocne da izvozi nesto, i to je sasvim dovoljno. Vlada i ne daje taj novac da bi zaradila novac nazad (1%, inflacija je veca). Da ima zarade, davale bi privatne banke a ne drzava. Neka je pranje savesti, ali bolje i to nego nista. Prosto mi krivo da ljudi misle da je ovo losa stvar. Pa kako god da je.
Ovog puta, nazalost, minus.

Hvala celt na objasnjenju zbog cega sam dobio minus.
Sta da se radi kad je verovatnoca jako mala.Ekonomska logika je ipak neumoljiva,a to je da kapital,a s tim i profit ide u ruke najsposobnijih(i u ruke najinformisanijih al to ovde nije toliko bitno). A njih medju dobitnicima ovog kredita nema mnogo...

e matori te kredita moja žena odobravala...bila u tom timu za star-up kredite...isto sam joj rekao da je to kurac...ovih dana uhapsili nekog njenog kolegu iz fonda za razvoj zato što je drpao pare, talio se s nekima..kaže da su od onih iz prve ture maksimala 10 posto uradili nešto...70 posto uopšte ne vraća..

pa to su te fore...retko se, baš retko tu uspeva...