Prijava
   

Stigma udavače

Najveći strah svake devojke koja ima imalo samopoštovanja i inteligencije, pogotovo onih koje slušaju grandž. Jezivi put u bedni muški pogled, prezrivost i sažaljenje u očima, apsolutnu aseksualnost koju samo guba nadjačava.
Svakoj devojci koja zagazi u dugu vezu, varijabilan pojam percepcije vremena, prostora i seksa; u jednom trenutku prolazi kroz glavu ideja o eventulanom izlasku iz monotonije večernjeg viđanja, zajedničkog gledanja filmova i ispijanja piva sa zajedničkim društvom; i ulasku u novu monotoniju kuvanja, čišćenja i ribanja kuće uz manje seksa, ali više gledanja tv-a, doduše sa njegove strane. Pa još, ako u oku zasjaji ideja o nečemu malom i zgužvanom što neprestano vrišti, udavača je rođena. Ali, ovaj sjaj u očima ne sme da postane vidljiv nikome, a pogotovo ne njemu, jer ako goropadni nezaposleni Balkanac samo nanjuši transformaciju svoje drage, ona se u njegovim očima iz one prave pretvara u Judu. I kada ga Juda, videvši razrogačene oči i ukočene prste na rukama a la Bela Lugoši, upita "Šta ti je, dušo? Samo ti pričam kako mi se dopala ta ideja o venčanju na plaži..", mužjak, usplahiren i paničan, u osećaju zgroženosti, prezira i gneva prema njoj a zatim sebi; proživevši Igru plakanja, ali sa otkrićem mnogo gore tajne od one iz filma, promuklim vriskom ozlojeđenosti izgovara: "UDAVAČO!!!", i tu počinje njen kraj..
Ona zna da nikada više neće biti seksipilna, da nikada više nijedan muški stvor na planeti neće poželeti sa njom ni da razgovara, ona zna da je dobila pečat. Da je bar stigma "pornićarka" ili "kurva", pa čak i "matorka", mogla bi nekad barem o seks da se ogrebe, ali ovako..proživeće vek kao pustinjak, izgnana, osamljena, bedna.
Zato se u slučaju samog naleta pozitivnih emocija prema bilo kakvom obliku ozvaničenja duge veze devojke grizu za usnu, a u slučaju velikog rizika da ipak neće odoleti da bar nešto o braku suptilno nabace, zapušavaju sebi usta kurcem.

Komentari

uz manje seksa, ali više gledanja tv-a, doduše sa njegove strane

Sve isto samo u ženskom rodu... +

ahahah..joj nadam se da ću biti tako srećna žena:)))

seks samo u novoj epizodi "Igre prestola" :)

ee.skoro sam počela da gledam..imaš i u "Spartaku" dosta seksa:)

Brutalno do samog kraja. +

Unistila si nas, zeno! :D
+++

mora malo da se ošamarimo povremeno! ali, samo same sebe, da ne pomisli neko..
i fala vam:)

Па да. Ко је јебе. +

јуродивска дефка:)
+

Ona zna da nikada više neće biti seksipilna, da nikada više nijedan muški stvor na planeti neće poželeti sa njom ni da razgovara, ona zna da je dobila pečat.

Grešiš sinko, silno grešiš... čak previše... previše sam rekla sad.

Libi, nemoj u koranu da me satreš :D

*korenu, cam pismena