Prijava
   

Stomak eliminator

Heroin. Hors. Dop. Pajdo.

Najefikasnije sredstvo za mršavljenje, gubitak suvišnih i nepotrebnih kilograma i topljenje masnih naslaga. Ako se pravilno primenjuje, svoje učinkovito dejstvo pokazuje već nakon prve sedmice korišćenja. Na domaćem tržištu se ovaj proizvod pojavio početkom 80-ih, da bi širu primenu dostigao u narednoj deceniji, a potpunu ekspanziju i osvajanje tržišta u novom milenijumu.

U proleće 2003 došlo je do nestašice ovog blagotvornog sredstva jer je preduzeće koje je bilo glavni uvoznik i distributer oterano u prinudni stečaj i likvidaciju, da bi nedugo zatim, restruktuiranjem posrnulog giganta, ćerke firme uspešno obnovile posao i nastavile snabdevanje korisnika.

Da bi, kao i svaki drugi proizvod, bio što bolje plasiran na tržištu, potrbno je i da ga prati agresivna reklamna kampanja. Promoteri ove akcije birani su iz redova šou biznisa i estrade, kao što su članovi rok grupa EKV i Električni orgazam, kao i estradni umetnik i šansonjer Rođa Raičević, dok su danas najpoznatiji manekeni ovog brenda članovi hip - hop sastava Prti Bee Gee.

"Da si dopa pila, u autobusu bi bila".

Komentari

Sjećam se bila neka sprava za mršavljenje tako se zvala. Vučeš neke feder naviše, neki kurac taki.

Jbt, ja ovo imam u podrumu. Nostalgični plus.

Imaš dopa u podrumu? :)

Ako Ludi Boća koji je već par puta razvaljivao katanac nije nešto uštekao kod mene, onda nemam. Imam zato oko 30m pruge za električne voziće, rampe, skretnice... tri lokomotive i petnaestak različitih vagona.

Imaš dopa u podrumu? :)

onda nemam. Imam zato oko 30m pruge

Ja mislim da bi ipak neki pripadnik javnog reda i zakona trebao da proveri šta sve tamo ima, nikad ne treba verovati nekom ko kategorično tvrdi da nešto nema, a potom se daje u objašnjavanje. Skidanje delova putne infrastukture i prodaja istih u strao gvožđe - takođe nije legalna.