Prijava
   

Štrebzoruša

Riba koja se loži na likove sa dobrim skriptama.

Komentari

aaaaahahahhaaaahahahaaahahaha!!!
ne verujem, to je izraz koji sam ja smislila pre jedno 5-6 godina da bih opisala svoje sklonosti,i to što se ložim samo na ljude sa dobrim prosekom i nabudženim CVjem,koji su ultimativni kraljevi štreberaja u svojoj branši,i raširila to okolo <3
ako je od mene poteklo, a ne iz nekog drugog nezavisnog izvora, baš mi drago.
ma drago mi je i ako je iz drugog nezavisnog izvora, to onda znači da ima još ovakvih blesavih mozgova.
jaaaoo kako mi se poboljšalo raspoloženje sad <3

Hehe, nije poteklo od tebe. :)
Danas sam baš nosio neke skripte jednoj koleginici sa faksa, koja je neodoljivo slatka samo onda kad joj trebaju materijali za ispit, pa sam došao na ideju da je malo isprozivam.

P.S. Nadam se da to što sebe smatraš "štrebzorušom", ne znači da je to samo zato što voliš da dobijaš kao ta devojka servirane skripte na tacni, već zato što bi radije bila sa momkom koji ima završen fakultet i dobro plaćen posao u nekoj boljoj firmi, nego sa nekim šabanom koji je protraćio vreme u zajebavanju sa samim sobom.

nenene, kad mi je ta kovanica pala na pamet, samo sam jezgrovito opisala svoj ukus za muškarce - profesionalni, vrhunski stručnjaci, predobri u tome što rade, jako se lože na ono što rade, dobar CV i sve to:)
Ja sam i sama štreberka najjača, sama pravim svoje skripte i serviram ih drugima:)

I ja mogu da kažem za sebe da sam štreber, budući inženjer sa dobro plaćenom profesijom i da mi se sviđaju devojke koje vole ambiciozne, inteligentne i vredne muškarce, a ne neke razmažene debile koji imaju sve samo zato što su im roditelji učlanjeni u političke partije.
Što se tiče samog davanja skripti, nikada neću dati skripte koje sam ja pravio nekome ko se izležavao i čekao da im znanje bude servirano na tacni. Materijali koje dajem drugima su isključivo oni iz kojih svi uče i samo ih prosleđujem dalje.

Барбико, хоћел то пасти секс без обавеза, или те овај ипак интересује? :)))

добровољно се јављам ако акцијање са силвером пукне :)

ih kad sam već napravila skripte, što se mene tiče, bolje da što više ljudi ima koristi od njih, baš me briga, mogu da mi budu i najgori dušmani neka im ih, nije sapun da se potroši:)

ne verujem da ovaj može da bude dildo s krvotokom, već vidim sličan sistem vrednosti:)))

+ za ovo dvoje muvatora :)