Prijava
   

Strejter

osoba ciji me karakter sa jedne strane odusevljava, a sa druge strane iritira van svih granica. on ne pije alkohol, on ne pusi, on se svakodnevno bavi fizickim aktivnostima, hrani se zdravo. pre ce odvojiti vreme da birka izmedju ovih i onih jabuka na kalenicu, nego sto ce dozvoliti sebi da strci do pekare na brzaka i kupi sebi sendvic. na proslavi pet godina mature, iako je otvoren sank, on nikada nece posegnuti za casom vina, nego ce izabrati sokic od narandze i drzati casu u ruci visoko, tako da svi vide da je on strejter, da se on ne truje tim djubretom koje nama valja i da cemo svi da pomremo pre njega od posledica nezdravog zivota.

apsurd: ubije ga kamion vino zupe.

Komentari

И мене смарају ти пуританци који воле свима да набијају на нос како су стрејт. Треба балансирати, бити умерен и понашати се у складу са ситуацијом (за доручак сигурно нећеш пити пиво али ни у кафани са друштвом нећеш пити next сокић). Зна се ред ; ) +++

tako je kendalle

a jos ako je strejterKA...pa pocne da ti prica kako ce lice, nokti i zubi da ti pozute, kako ce kosa da ti opadne, kako ces imati tooonu celulita..."...i jednog dana - trudnoca. Moras i na to da mislis! Kako ces tada da pusis i pijes?? da ja tebi napisem adresu gde ces da dobijes korisne informacije..."

Sad ispada da je loše biti strejt... 'Oćete da kažete da je bolje pušiti, piti, jesti masno, ne trčati ni za autobusom, itd., nego raditi suprotno. Slažem se da smara kad neko pokušava nešto da ti naturi, ali koliko je onih koji nekom normalnom strejteru, koji "živi i pušta druge da žive", pokušavaju da u svakoj prilici uvale pivo, džok, ili nešto treće, makar to bili burek ili pogačice sa čvarcima?

sve je stvar navike. ja ne pokusavam strejterima da uvalim nesto sto ce im poremetiti rezim. zato me nerviraju oni nametljivi. o njima se radi u definiciji.

Госн. Месец, мислио сам да треба стално да се размишља и балансира, у свему. Најлакше је бити ектреман: или кренеш да бројиш сваку калорију као неки поремећени американац и одрекнеш се свих овоземаљских задовољстава (јер си "стрејт") или се у потпуности препустиш разврту и самодеструкцији. Фора је да нађеш златну средину. Увек и у свакој ситуацији.