Prijava
   

Stručni konsultant

U slučaju da sportski novinar Petar Denda prenosi neku košarkašku utakmicu, svaki građanin Srbije, stariji od devet godina, je dovoljno kompetentan da ponese naziv - stručni konsultant.

1)
Prenos bilo koje utakmice KK Partizan.
Stručni konsultant, inače stalni saradnik Petra Dende, uporno, košarkaša Slavka, koji se preziva Vraneš, naziva Vranješ. Petar Denda, začudo, koristi ispravno prezime Vraneš.
Epilog: Juče u prenosu utakmice Unikaha-Partizan i komentator Petar Denda, “prelazi” na Vranješ.

2) Takođe juče, u prenosu utakmice Unikaha-Partizan
Stručni konsultant krajem druge četvrtine:”Ova utakmica za razliku od one u Beogradu, koja je završena sa 61:60 (završena je sa 60:59 prim. Reservoir dog), neće biti odigrana na mali broj poena.”
Epilog: Utakmica se završava sa 65:65

Komentari

Kad su komentatori tema -imam uvo samo za Šarenca-slušam ga, ali ne preterano, a ovi drugi su mi"bezlična komentatorska masa"-ne mogu više i da se zbog njih nerviram- a konsultatnti mogu da budu i gori od komentatora-možda će starosna granica za konsultante i da se menja, moje dete je sa 6 znalo za reč asistencija...+

Šarenac se malo i "isšlifovao" kada je jezik u pitanju(ne govori više:"najveća moguća prednost", i slične gluposti), a što se košarke tiče uvek je i bio stručan. A da, i za razliku od Dende, navija za Zvezdu :-D

Zaboravih da apelujem - tvoga sina za stručnog konsultanta!

Pusti ždrebe nek jurca po poljani-on me, doduše, usmerio na onog nadahnutog asa Sport kanala, tako da povremeno "slušam fudbal, a ne gledam"...;)