Prijava
   

Stručnjak

Nametljiva osoba sumnjivih sposobnosti ali sa velikom dozom samopouzdanja. Rečit, i uvek u pravo vreme na pravom mestu - da vas jebe u mozak. Bilo da 'opravljaš kola, vraćaš sat na brojilu, ili šaluješ, tu je on da ti kaže da radiš pogrešno, al ne i da ti pomogne, ili ned'o Bog bude od koristi na bilo koji način.

Oseti momenat, kad najviše Zvijezda upeče, žena s terase suflira, a pivo davno ispijeno, da ti pokopa i ono malo volje da završiš pos'o. Samo te prekine, odvuče ti misli i koncentraciju, pa razmišljaš da l' da ga kolješ il' vešaš za nogu na tarabu.

Al jok, kol'ko ga god ljubazno molio da ti se skloni s očiju dok ne završiš, ili ga jednostavno ter'o u kurac, ne mrda, pa taman da mu sekirče skreše cevanče. Uživa, gleda, i tvojom mukom si 'rani, upija svaku kap krvi koju proliješ, i kezi ti se u lice.

- Desi kumašine, nema te nešto ovije' dana. Da nisi pu pu pu zanemoćao štogod? Koja te muka spopade da iz podruma ne izadješ od četvrtka?
- Leptejebo, još mi ovaj stručnjak falio. Pa koji te vetar nanese, ti si mi samo falio. Da nisi ti razvlačio struju, ne bi' se mor'o sad jebavati oko faze, svu si mi instalaciju isfušerio, bre treba d' izginem zbog tebe?
- Ko bre, ja? Hi hi hiiiiii, pa ja kume dok ti nisam razvukao struju, nisi je uopšte ni im'o.
- Pa nisam, kad sam tek zid'o temelje, normalno da nisam. Znaš ti bre da sam paru naš'o u osiguraču, eeej, paru! Treba d'odem u vazduh zbog tebe? Teraj se bre dok...
-:uskače u baru:-
- Ništa se ne boj, saću ja to da ti sredim, uzmi si slobodno dok ne završim. Daj te motocangle čas.
- Jesi ti kršten? Pa deš oko struje, s vodom do pojasa, o kuku majko....
- Ma ništa se ti ne boj, pazim ja, saću da ti... :BOOM: ...ijaooooo...