Prijava
   

Studentska histerija

Jednostavno rečeno, bolest koja smara sve oko te histerične osobe. Bolest koja te ubije u pojam skroz, bolest zbog koje ne spavaš, a i kad spavaš uglavnom imaš noćne more u kojima glavne uloge igraju profesori, neretko i asistenti. Javlja se obavezno za vreme svakog ispitnog roka. Postoje dve vrste histeričnih studenata :
1) Studenti koji histerišu bukvalno uvek kad dođu na faks. Kad se nerviraju jer nisu pročitali dve strane koje im je dao asistent, jer jadni oni, neće moći da se jave i dobiju plus za aktivnost. Mukice... I toliko smaraju da prosto proklinješ dan kad si upisao prokleti fakultet, jer pored takvih osoba i ti sam gubiš volju za životom.
2) Druga vrsta studenta, boluje od mnogo gore vrste histerije. 150 dana pre ispita oni histerišu jer neće stići da nauče celo gradivo. Vrhunac histerije se javlja dan pre ispita, kada osoba ne izlazi iz kuće, ne jede, čak ne vrši ni nuždu, jer ne može da stigne da 86.put obnovi gradivo. Ako je usmeni ispit u pitanju, histerična osoba nikad ne izlazi pre predviđenog vremena. Kada se ispit završi, naravno, histerija je i dalje primetna. Osoba se nervira, priča kako će sigurno pasti, kako nije ništa uradila. A januarski rok je u pitanju, znači ako padne ima još 5 rokova da položi. Normalna osoba se naravno neće preterano cimati, ali jbg histerija je gadna bolest.Na kraju stignu rezultati, a gore pomenuta osoba naravno na prvom mestu, sa maksimalnim brojem bodova. I normalno, prvo što ti padne na pamet je da ubiješ stoku.

Komentari

ovoga ima mnogo i u srednjoj školi i zato sam jedva dočekala da je završim. dotična osoba je svakih 10 minuta na fb stavljala statuse tipa "aaa ubiću seee", "ne mogu višeee poludeću", "sahraniće me lingvistika", toliko da sam na kraju bila primorana da koristim opciju HIDE

Мала исправка, тек сам сад приметио грешку...''Ако је усмени испит у питању, хистерична особа никад не излази пре предвиђеног времена''...требало је уместо усмени испит, да стоји писмени испит :) извињавам се свима :)

vaistinu...cak i za niski kej... xD