Prijava
   

Šulja

Burazer Diznijevog crtanog lika Šilje, koji je trebalo da igra njegovu ulogu, ali se zbog naprasnog pucanja šuljeva i golemog krvarenja iz guzice te uloge morao odreći i prepustiti je svom, donekle ograničenom, burazeru.

Lečenje Šuljinog anusa bilo je bolno i dugotrajno. Dok mu se mlađi brat provodio i živeo punim i razuzdanim životom, išao po holivudskim žurkama, drogirao se, opijao i seksualno opštio sa promiskuitetnom mišicom Mini, a neretko i sa svojim psom Plutonom, Šulji su instalirali razne sprave u guzno crevo, sekli ga kao papriku i na njemu okušavali razne preparate i metode.

Šulja je živeo kao razapet na krstu, uvek sa nekim spravama u dupetu i njegovo je mučeništvo vremenom ušlo u anale. Kako su godine odmicale, kopnio je kao vlat, živeći jednim isposničkim životom, u mašti uvek sa svojim bratom Šiljom i ljubavlju prema njemu i sudbi koju je on namesto njega dobio.

Oslabelog, starog i iznemoglog, vest o polnoj bolesti koju je njegov brat navukao, dokusurila ga je i presekla tanku nit koja je njegovu dušu vezivala za zemaljski život. Kada je preminuo, nedelju dana je padala kiša. Bog je plakao za Šuljom.

Danas se, posle mnogo godina, Šuljino ime koristi da označi sve one koji su sudbom bili predodređeni za velika dela, one kojima je sudba namenila mnogo, ali im je o koncu dala samo hemoroide.

Komentari

Хахахха, маштовито. алал

Јебо те, ал` си се ти надувао. Алал ти вера, плус.

+ ali šulja je baš taj rad