Prijava
   

Super heroj momenti

Super heroj momenti su procesi pred trežnjenje ili tokom trežnjenja, tokom kojih bezuspešno pokušavamo funkcionisati normalno. Nazvani tako jer u tom trenutku pokušavamo učiniti (za nas) nadljudsko dostignuće.

Postoji:
Supermen momenat.
Uspavamo se za posao zbog sinoćnjeg opijanja, pokušamo se na brzinu obući, i istrčimo napolje sa gaćama preko pantalona.

Spajdermen momenat.
Vratili smo se kući, ali ne možemo da hodamo bez obaranja stvari, pa se spustimo na sve četiri, i puzimo kao pauk, da ne bi probudili ukućane.

Zoro momenat.
(true story; ja)
Budiš se, mamurluk ti probija glavu. Zadnja stvar koje se sećaš je petak... Ne znaš kako si završio u svom krevetu (ako je to uopšte tvoj krevet). Ovo ti se dešava po već 5 put u zadnje 3 nedelje. Odlaziš u kupatilo, pustiš greškom vrelu vodu da se umiješ, ošuriš ruke... Zamagli ti se ogledalo od pare. Brišeš ga vrljavim potezom u obliku slova Z. Pogledaš sebe. Podočnjaci ti prekrivaju 2/3 lica. Tamni krugovi čine crnu masku oko tvojih očiju, kosa ti je masna i slepljena i deljuje kao da imaš maramu na glavi. Shvatiš da takav moraš izaći napolje za nekih 10 minuta, i kažeš:
-Aj karamba!

Betmen momenat.
(true story; osnovno škola; ne ja)
Klatiš se u hodniku škole, jer si došao direktno sa žurke, pijan, u školu (još jedan dokaz enormnosti pijanstva, jer kome bi palo napamet da u tom stanju dođe u školu). Prilazi ti profesor fizike, i kaže:
-Jel' si dobro?
-Mrmhhmm...
-Ne izgledaš mi dobro.
-Mrhhmm... Haha!
-Dečko ajde ti lepo sa mnom do tvoje razredne.
-Neću! Beži, bre, od mene! Ne možeš mi ništa, ja sam Betmen!

Komentari

Zaboravio si Bananaman momenat:celu noc sanjas neke nicpore i napaljen se budis,posto si obavio sve osnovne jutarnje zovove prirode, drkao bi 2 sata al ne mozes jer moras u skolu(prepodnevna smena)i tako sa bananom u gacama koja prosto,kao sa vijagrom nece da se spusti,dodjes u skolu i kad te drugarica iz klupe,onako glumeci naivnost, pita sta ti je to nabudzeno na pantalonama ti joj odgovaras Bananamenova banana!!Na sta se ona smeje i polako se udaljava od tebe da razglasi to celom odedljenju.(istinita prica mog druga iz osnovne)

Nice. :)
Mada nije vezano za pijanstvo, ali izgleda da super heroj momenti imaju i širu osnovu.

Ako se uživiš u materiju-"popićeš Bukowskog"...+

izvrsno! :D zadnji primer pobedjuje!