Prijava
   

Superorgazmična faca

Pomama za najnovijim reklamama grickalica tipa čipsa, smokija, štapića je uzela maha.
Elem, sve ove reklame su pravljene na osnovu jedne iste ideje: ubaciti nekog voditeljčića/glumčića sa ''smislom za humor'', nekog debila štreberskog izgleda, masu na žurci i neku super ribu koja tera na svrš pri čistom pogledu na istu.
Glumčić/voditeljčić je pravi blenta i pravi ''simpatične'' i ''smešne'' situacije, dok se štreberčić oslobađa svih stega koje ga pritiskaše ranijih godina, kida odeću sa sebe i kreće omamljeno da densuje, dok ga gomila sa žurke ohrabruje i smeška mu se (očigledno jer je debil, ali pustićemo ga da živi u iluziji).
I sada se vi pitate: ali, kakve veze orgazam i faca imaju veze sa ovim?
E sad, ostala nam je riba i po i haljini do pupka, blagim loknama i usnama okrečenim u crveno. Njena uloga jeste da kada glumčić/voditeljčić stgne do nje, ponudi je grickalicom kojoj je reklama posvećena, ona zine kao da trpa dve kile krompira odjedared u usta, sporo-sporije sklapa oči obogaćene veštačkim trepkama i ispusti zvuk porno-glumice s kraja filma, uživajući u ukusu uzete hrane kao da joj je prvi i poslednji zalogaj ikada. Ičega.
To je ono što pokušava da vas natera da kupite čips.
Elem, moglo je ovo i mnogo kraće. Ali, superorgazmična faca one devojke o kojoj razmišljam dok jedem čips kupljen zbog reklame sa onim ''šmekerskim'' dosetkama me je naterao da razvučem.
Svi ćemo u pakao.

Komentari

a glumčićeva/voditeljčićeva baba?

Toliko dosadan lik, da nije vredan pominjanja :D

"kao da joj je prvi i poslednji zalogaj ikada. Ičega." :D :D

Slatko dadoh plus, Crna! Ali, zar već nismo u Paklu?