Prijava
   

Šutiranje penala u PESu

U novijim generacijama PESa,šutiranje penala predstavlja pravo umeće.Zbog svakakvih dušmana u redovima ljudi koji prave ovu plemenitu igricu,izvodjenje penala je postalo znatno teže i gotovo niko ne voli da ih šutira

neiskusna osoba:"aa brate što si smrad,šta praviš penal kad imam stopostotnu šansu"

Komentari

Пенали су срање брате, у 12-ици ћеш вероватно морати да прднеш у отвор за кабл од џојстика да би он шутнуо. + иначе

ма све је почело од 9ке -.-

tonymontana45

ма све је почело од 9ке -.-

Ne baš, posle šestice je PES je silovan u istočno-azijskom tentakl stilu. Svaka verzija posle te je pretrpela pliću ili dublju penetraciju štrebera iz Konamija kojima je izgleda jedini cilj da nabudže grafiku i ostalo zanemare radi bolje prodaje.

Da bi šutnuo ili dodao sad istupiš jagodice, čak moraš da ciljaš. Jebeš to, ovako u Vining Ilevenu i starijim pukneš i uvek ide prema golu... ili tu negde.

O driblingu ne razmišljaj ako ne parlaš C++. Više tu ima posla nego oko formacije, ubije ti želju za najobičnijom biciklicom. Doduše, osećaš se k'o kralj posle duplog pasa u desetci.

Penali i slobodnjaci su isto ubiveni, a duša samlevena k'o kupovni čvarci. Ali i dalje ga igram...

да,заборавио сам и слободњаке да споменем -.-

Pritisnes kocku, cekas dok igrac ne prodje polovinu rastojanja od mesta zaleta do lopte. U tom trenutku drzis stranu koju zelis dok igrac ne sutne loptu (ako hoces izrazito jak sut, dodajes strelicu gore, ako hoces da igrac potkopa loptu a la Zidan 2006 na SP strelica dole), i pogadjas gol, Probajte, uz malo prakse usavrsicete penale. Ja i drug ih cak i iskljucujemo pposto nam je smor da nam cela postava pogodi penal.

Kada izvodis penal u toku igre na pes-u 11 da bi izabrao stranu ne pritiskas levo-desno nego gore-dole... gore je levo a dole je desno... Da znate ;)

Znaci,meni je sutiranje tih penala i slobodnjaka u pesu jaca strana,tako da javite se ako hocete da vas nacuim :D