Prijava
   

Svako ima svoje

Izgovara se kad nešto radiš a osoba pored tebe neprekidno daje savjete i hoće da je slušaš.

- Ne ne ne, uzmi s ove strane, ostavi tu. Upropastićeš jebote, a dobro je dobro je, nisam gledo na to. Stavi ovaj crveni tamo...
- Aj u dure je brate, svako ima svoje kako radi nešto. Ti radi po tim svojim instrukcijama, a meni se sad skini s kurca više!

Komentari

Koliko si fejk, da li si svestan toga. Nisam uopšte zadovoljan ni ovom definicijom, a ni tvojim ponašanjem. Kako sad odjednom "skini mi se s kurca", a mesecima se penješ na isti? No no, ne funkcionišu tako stvari, dječače dragi. Sad bi kao žena neka da ostaviš stvar na pola posla i povučeš se, i to kad je najgušće. Pičko malena.

Ne vidim da uvidjaš da su tvoji pokušaji povredjivanja drugih, zapravo samopovredjivanje i autogolovi, nemoj to da radiš sebi molim te. Ponašaš se kao mala zlobna bičarka koja laje na čoveka poštenog domaćina i gospodina, pa kad joj on uzvrati stostruko jednim udarcem, ona počinje da se gubi, srlja grlom u govna i povlači.

Dakle, moraš sada trpeti karanje ako želiš da sačuvaš poslednju trunku dostojanstva koju ti nisam oduzeo. To je sudbina malih, zlobnih bičarki. Umesto da budeš dobra domaćica i tako mnogo bolje prodješ u životu, ti si odlučio da budeš lajava kučka, a lajavu kučku iskaraš, isprskaš joj se po faci i zaboraviš da postoji. Takva sudbina i tebe čeka.

Još jedna loša vest po tebe je da sam strpljiv čovek i da ću te dozirano tovariti. Natenane. Sa guštom

MA ovo je jako cool..dodje Bob rock sa duplog i napise citiram,,najedi se toplix hladnix govana..to je cool ...