Prijava
   

Svaštojebac U Pokušaju

Ako ste žensko, sigurno ga znate. Muvao vas je. Nekih devetnaest puta. I vašu drugaricu. I njenu drugaricu. I onu čudnu devojku što ima kosu k’o krzneni okovratnik. I njenu drugaricu. Onu grbavu. Retko do nikad mu uspeva, što ga samo ohrabruje. Iako ste mu xy puta već suptilno stavili do znanja da mu je mnogo isplativije da se druži s desnicom rukom nego da vama prilazi – ne isplati se. I dalje vam (kao i svakom ženskom stvoru u krugu od par kilometara) dahće za vratom i namiguje onako kako je video da rade baje u pornićima, zalud se nadajući da će proizvesti sličan efekat.

SUP: Eee, ćao, mala, ono kao, šta ima, vidim nisi zauzeta? :neuspešno jebačko namigivanje:
Sirota Spopadnuta Devojka (SSD): Ehm, pa, ovaj, jesam, mislim, imam dečka, samo nije tu, ali znaš, on je jako ljubomoran, nikako nema poverenja u mene, verovatno će se pojaviti u nekom momentu, tako da, ono...
SUP: Pa, dobro, ima ovde mnogo gotivan špajz, tu nas garant neće videti, a i ako mu neko kaže da smo tu, reci da sam ti pomagao da dohvatiš ajvar... :neuspešno jebačko namigivanje – drugi put:
SSD: Pa, znaš, provalio bi on odmah, znaš, ja njega ne umem da slažem...
SUP: Ma, mačkiceee, mojne da se brineš, sve će da bude okej, da vidiš kako ti posle malo vremena provedenog sa mnom sve ostalo postaje nebitno.... :jebačko namigivanje kombinovano sa unezverenim pogledom mačaka u februaru:
SSD: More, da se nosiš ti u tri pičke materine, nemam dečka, goni se u kurac, bre, pre bih umrla kao nastojnica u lezbejskom manastiru nego bila s tobom, govno raspalo! M’RŠ!!!
SUP: (posle kratkog ćutanja) Ahaaa, znači tvrdiš pazar, sviđa mi se to mnogo, pazi šta ti pričam.... :jebačko namigivanje+mačeći februarski pogled+pogled Miroslava Ilića pred lomljenje čaša:

Komentari

:jebačko namigivanje kombinovano sa unezverenim pogledom mačaka u februaru: kapa do poda za ovu komparaciju... imas svidj od mene... apsolutni hit!!!

Dobra, imaš + od mene :) Samo mi reci - "desnicom rukom", namerno ili greškica ? :)

Čisto informativno :) Dobro dobro, sviđaju mi se originalnije kombinacije reči :)

što bi rek'o naš napaćeni narod: ehtra! :)

pljus! ovo "ne odustajanje" na kraju je vrh! sta kaze tvrdis pazar ahahahaha

Ismijah se do suza :))) Poznajem par komada... Mislim, ko ne poznaje? ;)

sta fali jebacima u pokusaju, oni su bezopasni :))

Ali dosadni u tri materine. :)

Otkinula! xD +++++