Prijava
   

Sve će biti u redu

U holivudskom filmu, siguran znak da će onaj, kome je upućena rečenica, u narednim momentima ispustiti dušu.

Tip pada sa osmog sprata. BAMBARAAAA. Leži u lokvi krvi sa neprirodno pozicioniranim udovima i glavom koja ukišnjava koliko je šuplja.

Pritrčava uplakana žena, hvata ga u naručje i kroz suze govori: Ne brini se, sve će biti u redu.

Komentari

dobra defka. zapratiću te da te malko motivišem. treba češće da pišeš
triplus

Neam ja nikakvih problema s minusima niti s negativnim komentarima, ali nemoj da pišeš da mi je ovo prva definicija i nemoj da sugestiraš ljudima na četu da mi daju minus ili napišeš e kako glupu definiciju izbacio dejanče i tome slično, a ovo što si iznad napisao su obične gluposti.

Ti si jedan od rijetkih ljudi, koji kada mu se da plus otvara raspravu neviđenih razmjera kako bi dokazao da je zaslužio plus. Ti si poput razmaženog klinca, koji dođe uplakan kući jer mu je neko rekao da mu ćale jebe kevu, ili da učiteljica Dara nije najbolja učiteljica na svijetu. Stvarno mi je žao da gubiš živce zbog gluposti, jer minusa će uvijek biti. Ako sada ne prevaziđeš to, ostaviće na tebi snažne psihičke posledice.

Koji si Frojd Dilane baš si mi fino izanalizirao ličnost preko interneta, kažem ti mani se ti mene i mog karaktera i moje psihe neću da se raspravljam sa tobom. Nije problem piši da mi je definicija govno, sranje nebitno nikad se neću raspravljati oko toga niti sam se ikada raspravljao s nekim. Samo nemoj da pričaš ljudima na četu da daju minus i da pričaš po komentarima da mi je prva definicija jer nije, i ne razumem šta ti to znači, jer kolko znam za to se banuje.