Sve su žene kurve..

Dolores O'tul 2011-08-25 20:56:50 +0000

..Oprosti majko i ti si žena.
To je Njegošu osiguralo popularnost. Zbog ove izjave i najgori brđanin zna ko je Njegoš. Batalite sve ostalo što je čovek napisao, ovaj izraz je prosto nenadjebiv. Svaka muškarčina iako ni bukvar nije pročitala može da ga citira, i da ovom prostom izjavom iskaže svoje dubokoumno mišljenje o ženama, i o svojoj majci pride.
Muškarci pažnja, niste dovoljno muškarci ako ovaj citat ne koristite. Kod najzajebanije kategorije muškaraca ovaj citat obavezno stoji na fejs profilu, i uostalom na svakom mestu. Da se vidi da je načitan!

12
33 : 19
  1. prvo nije Njegoš nego neki Rus, mislim Gorki, drugo bilo je sto puta, treće ni uz ponavljanje ne postaje manje glupo nego prvi put... daj nešto bolje...

  2. Jesenjin je. Poenta je da su svi ubedjeni da je Njegos. A to dal' je bilo ili nije bilo, stvarno ne znam. Samo iskaljujem svoje bes prema brdjanskim pripadnicima muskog roda.

  3. Mene su vaspitali da je žena svetinja, pogotovo majka, a brđanin sam poreklom i vaspitanjem. Jebiga, nekad je mečka nežnija od krave... Izvini ako sam bio preoštar, ali me ta rečenica užasno nervira.

  4. Kada kazem brdjanin ne mislim na poreklo, neg' na gradske sabane. Iliti sabane sa sela. Svejedno je saban, pa saban. A takvi koji su vaspitani da je zena svetinja su jako retki, ako si stvarno jedan od njih, izvini ako sam te ikako uvredila.

  5. nisam se uvredio, samo me nervira, a mislio sam da je napisao neko ko to poštuje, a sad kad vidim iz tvojih komentara da i tebe nervira, dođe mi krivo :)))

  6. Aaaa! Nije u redu, napisem definiciju i ocekujem neke sabane sa kojima cu da se svadjam do sutra, i pojavis se tako fin, i popiskis mi se po planu :D

  7. jebiga, ni meni ne uspevaju trolovi :)

  8. svi bi da troluju :)
    šteta za neshvatanje definicije.

  9. hohohohoho jadno je kad bivsa devojka, koja zna koliko znam i koliko sam procitao, koja mi je kupila knjigu za rodjendan(eto paradoksa, da ovu recenicu znaju samo debili koji ne citaju) moze ovako nesto da napise.... :D Hvala ti malena stosvoje frustracije ostavljas na vukajliji a ne u mom zivotu :D

  10. Lullaby - jeste steta :)
    Zyux - jadne su neke druge stvari. Imas ti vec dovoljno isfrustriranih manijaka u zivotu, ne bih i ja tu da se mesam :)

  11. Ne pisite gluposti, kakav Jesenjin?
    Negde ste procitali po forumima jel?
    Njegosevo delo.
    Ima italijanska " sve su zene kurve, osim moje majke- ona je svetica".

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.