Prijava
   

Svetsko prvenstvo

Period od mesec dana koji se događa svake četvrte godine.

To je jedini period kada su sve ribe odjednom masovno zainteresovane za najvažniju sporednu stvar na svetu. Kače slike zastava, lopti, fudbalera, snimaju televizore, taguju se u kafićima uz neizostavni hešteg rendom države za koju bez ikakvog razloga navijaju i sličice njene zastave. Jedini period kada ti je sa njihove strane dozvoljeno, pa čak i poželjno, gledanje fudbala.

Tvoje devojke i drugarice odjednom postaju najveći fudbalski stručnjaci, strasni navijači i najžustriji kritičari reprezentacije koju prate. Napokon su, neobjašnjivim procesom, naučile i shvatile koncepte ofsajda, kornera i puštene prednosti.

Pitaš se kako je moguće da tvoja riba zna ko je Mohamed Salah, jer on čak nije ni lep, već liči na malo kulturnijeg cigana koji se bacio u ozbiljnije pevačke vode i zbog toga pustio afro frizuru. Ali ne samo što zna egipatskog sina, već i njegovog legendarnog saigrača Esama el Hadarija, koji je još muževniji, pa je situacija krenula i da te frustrira.

Krenuo si da se pitaš i zašto one to rade i koja je pozadina njihove nagle zainteresovanosti za ovu prelepu igru. Brzo si došao do odgovora. Naravno da su u pitanju trendovi. Da je govno u trendu i da ga svi gledaju, tvoj insta fid bi zbog moderne pičetine bio prepun balega i ostalih odvratnosti iz sveta fekalija. Zašto bi se ova situacija razlikovala? Setite se da su isto to radile i za vreme Olimpijskih igrara, završetka 2. sezone Farga i Evrovizije.

Sve ti je jasno, frustrirajuće je, ali ne možeš ništa protiv toga. Na kraju čak uviđaš i priliku da preokreneš sitiaciju u svoju korist i pozoveš svoju bivšu/sadašnju/planiranu na Urugvaj - Rusija i iskoristiš njeno nezadovoljstvo suđenjem kako bi joj stavio pištaljku u usta.

Komentari

Mi nismo kolege, ja sam doktor ti s' ka'rna.

Kakav wannabe rani zapatizam od defke ali može biti samo 1.

Vidi se da veliki trud, mililitri znoja, krvi i urina stoje iza ove defke!