svi muskarci su isti

dosta vise 2009-03-31 15:25:31 +0000

koristi se da definise sve ono sto je najgore kod muskog roda a po pravilu ga koriste bahate tinejdzerke (jer su tako cule od starijih drugarica) ili frustrirane zene koje bas al bas ne umeju da izaberu. A na ovakve izjave uglavnom sledi "ne kudi konja kog nisi jahala" ili "zar to nije malo previse iskustva?" I ko joj je kriv posle sto (bolje) ne pazi sta prica?

6
40 : 6
  1. Dobro je čuti to s druge strane....;)+

  2. mrzim izjave tog tipa i mrzim sovinizam i feminizam, mada iskreno feminizam mrzim malo vise. U cemu je draz zene ako se ponasa kao muskarac i stvarno je bilo bolje pre-zene su bile dame, nezniji i slabiji pol a muskarci oni koji ih stite. Koji muskarac bi sad imao zelju da stiti zenu koja se ponasa kao Majk Tajson?! Mozda sam nepopravljivo romanticna ali...

  3. ma koliko su isti toliko su i različiti, a uglavnom su različiti na način "sve gore od goreg". Apsolutno isto važi i za devojke/žene :)

    +

  4. Potpuno se slazem i sa definicijom i sa komentarom. +

  5. Isti ki pod presu da su izašli.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.