Svi smo mi ružni, al' jedan je Luk Čedvik

Ajvarnaleba 2012-06-19 20:46:02 +0000

Лук Чедвик. Шта рећи о човеку који је проглашен за најружнијег фудбалера у историји енглеског елитног такмичења. У историји која се пише још од давне 1888. године. Човек који је много више од дефиниције физичког изгледа једног Британца, и поред вероватно и више од пристојних зарада у крајери, није се подрвгао никаквим пластичним операцијама, а само он зна зашто. Мученик који је ко зна колико времена у детињству провео испред огледала, тражећи одговор на питање "Зашто баш ја?" Размишљајући да није настао из какве инцестоидне фамилије или је зачет у неким болесним оргијама са румунским имигрантима, лик је ипак оставио свој изглед по страни и фокусирао на професију, свестан да се не би огребао за пичку ни код Рушке Јакић.

Британцима мајка природа генерално није дала пристојан физички изглед (част изузецима), али им је дала Лука Чедвика. Особу која већ дуги низ година представња утеху овој нацији. Ружан, ружнији, најружнији, Лук Чедвик. Колики год да је степен суицидности, узрокован незадовољством и фрустрацијама, увек је он ту. Лук Чедвик. Увек постоји ружнији. Како је њему, то изгледа све те људе боли кита, а њега највише.

- Џејмс, ти си ружан!
- Мама ти је ружна!
- Хеј клинци, престаните да се вређате, то није лепо! Сви смо ми ружни, ал' један је Лук Чедвик.

6
27 : 1
  1. ахаххахаххахах а јес суров мајку му +++

  2. Хахахахаха! 'Де се сети Чедвика, човече? хД Само због овог сам се помучио да се улогујем и дам плус, иако Вукајлија жешће зајебава ових дана. А откуд ти ћирилицом? :О

  3. Malo za promenu, a i nekako mi lepše izgleda. Fala.

  4. Наравно да ћирилица лепше изгледа... :-)

    Уф, стварно разбија предрасуде и огледала маћори... +

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.