Prijava
   

Svrha postojanja penzionera

Je u zauzimanju mesta u autobusu i guranju u autobus svakog ponedeljka i petka kad stigne sveze voce,povrce i penzija .

Komentari

brate nemaju milosti u pola 6 se vracam sa posla mrtav umoran jer sam celu nedelju radio jutarnju kad baba me opali laktom u bratu i nokautira me na licu mesta a onda ujutru me neka izudara cegerom

ima ih raznih
:)))

ruzni penzosi su specijalna prica

mrtvi penzosi...vise se ne ustajem njima u basu pa makar umirali ispred mene

najjaci su.. moja teorija je da ulaze u random autobuse, samo da ima mesta da se sedne :)

Kakva surovost?!
Možda u 5.30 idu da čuvaju svoje unučiće jer u obdaništima nema mesta. A i da ima, nijedno obdanište ne pokriva !"privatničko" radno vreme ropditelja.
Nama neko mora da bude kriv za "muvanje laktom" ili "opaljivanje cegerom".
Lako je svaliti trenuttni bes za te grubosti (guraju se ko da su na attomski pogon posle 65. godine).

Ko je kriv?
Ne znam
GSP što nema optimalan broj buseva za udoibnu vožnju? Da ih je za 10-20% više, vozali bi se carski, ali bi oni manje zarađivali.

Bivše vlade koje su pokrale penzioni i invalidski fond (PIO) jer su se premanjemu odnosile kao prema buretu bez dna? Sava Centar, samit nesvrstanih u Bg-u-to je sve od PIO para (prva velika krađa, a kasnije je već bilo lakše).

Zdravstveno osiguranje im ne pokriva troškove lečenja (i to je jedan od fondova koji se slabo puni) pa su em jeftino lečeni, em iz svog džepa daju lovu za lekove.

Uostalom, zar ne bi bilo bolje da se vozaju taksijem, kao ljudi; da šetaju jer se dobro osećaju i imaju udobnu obuću (a ne za 350din); da su proletos bili na moru, a sad kuliraju po banjama u ladovini; da ne osećaju potrebu (nekad i obavezu) da pomognu svojoj deci i unučićima, naravno, finansijski...ima toga još.

Важно је да Јован прима и пензију и министарску плату, а сву породицу запослио у ПИО фонду. Он се не гура у ГСП-у, а ја нећу ни дочекати пензију...

Bruce, daleko bilo, pu, pu... pomerih se s mesta. 'Ajde ponovi ove radnje pošto nema brisanja!!!
Odmah!!!

Naročito vole da cimaju studente koji vuku dve pune putne torbe.

понављам, понављам: пу, пу, померио сам се и гризем језик и куцам у дрво :)