Prijava
   

TA peć

Crna slutnja, noćna mora, urođeni podsvesni strah svakog muškarca. Njena pojava je nenametljiva, skromna i precizionistički skladna i oštra. Stoji u uglu sobe , ćuti i kad radi, ne skreće pažnju na sebe. Deca je se ne plaše, žene misle da su sasvim ok, a muškarci skreću pogled kada bi je i slučajno pogledali. Tiha voda breg roni, kaže narodna mudrost, a tiha TA peć kičmu... Postupak njenog unošenja ili iznošenja iziskuje više proračuna i razmišljanja nego celokupni nuklearni program SSSR-a (stan ili kuća, koji je sprat, koja soba, kolika su vrata, jel trojka ili nedobog šestica, ko od prijatelja je na raspolaganju - poželjna mešavina Nikole Pekovića i Tibetanskog Mastifa). Prilikom prenošenja ulažu se nadljudski napori, a koncetracija je na nivou šetača po žici preko Kanjona Kolorado. Ipak zbog svih ovih teškoća, uspešan postupak prenošenja TA peći se u muškim pričama rangira odmah iza priča o seksu a stavlja se u isti koš sa pričama o vojsci, teretani, tuči, mafiji...Kada muškarac uspešno obavi ovaj posao on je prošao inicijaciju, ulazi u klub i dobija sertifikat o sposobnosti i snazi.

Komentari

Ima i onih pametnijih koji su sposobni da TA pec rasklope i povade cigle koje se nalaze unutra i na taj nacin lakse transportuju ovu skalameriju koja svojom tezinom podize lose postavljen laminat.
Naravno, kao sto sam rekao ti moraju biti pametniji jer posle mora naslagati cigle i onu izolaciju na pravi nacin da bi pec funkcionisala kako treba.
Ali odlicna definicija, svaka cast

Prenosili ja i ortak pec, prethodno elektricar povadio cigle. A pec sestica..
Vidim ja tesko u tri lepe, izlecu prsljenovi. Reko jesi ti izvadio sve cigle? Kae on: nisam, reko lakse mi posle da vracam manje. Jbt ludak

Јесте, увек је дилема да ли вадити цигле и смарати се са оном стакленом вуном која је ужасна - не смеш да је пипаш, удишеш, или да постанеш нови Архимед и системом неких полуга и чуда да је пренесеш :)

I nekako ona manja, čovjek može sam ponijet, ali bez dvojice nema magnohromovoj šestici nema bez dvojice mrdanja. +

Vrlo osveženje ovako nešto pročitati