Prijava
   

Ta tehnologija je presofisticirana za mene

Rečenica izgovarana kada se vidi ženska osoba koja je daleko izvan tvoje lige. To je ona devojka koja samim pogledom baca u stanje zanemelosti. Ponekad, ako se desi da progovori sa običnim smrtnikom, može doći do bulažnjenja i nesvesno primitivnog ponašanja. Ako se nekim čudom i zainteresuje za običnog dečka, on najverovatnije neće biti sa njom jer kao što je napisano, neke tehnologije su jednostavno presofisticirane i zahtevaju nemoguće stvari. Samo najbolji hakeri mogu da se nose sa tim. To su oni manekenski tipovi, sa parama, bemveom i facom u stilu: "Braćala, ja ovo jebem". Retko se viđa takav primerak, al' kad se pojavi, kod muškaraca dolazi do iščašenja vrata usled refleksnog okretanja glave za sto osamdeset stepeni, saobraćajnih nesreća i svršavanja u gaće.

Lik1:"Brate, pogledaj ono".
Lik2:"Dečko, ja sam to video pre nego što si ti pomislio. Vidiš da sam sline obrisao do sad".
Lik1:"A brate, šta bi ti radio da imaš jednu takvu"?
Lik2:"Eh, šta bih. Stavio u izlog i gledao. Nije to za nas. Neke tehnologije su presofisticirane".
Lik1:"Ma 'de bre, sve se da smuvati".
Lik2:"Da se, da, ali ti nemaš posao, a to traži banku, pogle' samo odeću i šminku. A gde bi ju izveo? Kod "Mite"? Ne mere, to sam' u fensi kafiće. Šetanje? Jedino ako si ju dovezao nečim. Ponašanje? Pa za takvu moraš da budeš džentlmen, kakvo psovanje, kakve gluposti, nema toga. Sve lepo, divno i krasno. Previše je to za nas, bolje idi muvaj onu obično-neobičnu, to se ceni."

Komentari

Ja dao prvi plus, da se razumemo. :)

Znači defka mi je dobra. :)

Paaa, jeste. Ali bilo je nešto vrlo slično, ne sećam se kako se tačno defka zove, tipa "ne bih znao kako da je jebem", poenta je ista.

Ma to rekoh zbog straje. Ako on da plus, mora da je dobra. A uvek ima neka slična na svaku.

Tačno, tačno...

- nemoj da poredis hakere sa snobovima. Devojka koja se povodi za snobovima nije nista drugo nego sponzorusa.

Ne, to je jako zgodna devojka koja zna da iskoristi izgled. A ko upoređuje hakere sa bilo kim? To je tu samo da bi se uklopilo sa izrazom.