Prijava
   

Taj je bio oslobođen fizičkog

Izuzetno smotana i istovremeno lenja osoba kojoj su strani svi sportovi sa loptom i sve aktivnosti koje iziskuju minimalan fizički napor.U osnovnoj je na fizičko dolazio samo da gleda devojčice u šorčićima a u srednjoj se nije ni pojavljivao na času jer u mašinskoj devojčica nije ni bilo,a i umara se i na sam vizuelni kontankt sa loptom.Kada ga neko pita "Jel' si gledao finale LŠ" odgovoriće "jel' to neki novi film" a ukoliko ga ortaci pozovu da barem brani jer im fali golman izgovor će biti da je ranije lomio ruku i da ne sme ni pod razno(mada ni pravila ne zna),iako u životu nije ništa teže od kašike podigao pa je nije imao od šta ni polomiti.
Sa 20-im već počinje da dobija stomak,a u 30-im se uveliko raspada i fura friz "la Zinedin Zidan".Za autobusom ne sme da potrči jer rizikuje da ga strefi infrakt.
Koristan je jedino da počisti ostatke sa stola u vidu ića i pića zaostale posle neke proslave.

Komentari

Taj sam, osim što preko leta praktikujem teške fizičke aktivnosti od kojih većina "sportista" beži ko đavo od krsta. A realno igrao sam basket u osnovnoj samo da bih proverio koliko su ti šorčići zategnuti.

Под физичке активности мислиш на грађевину?

Hahaha, kolko sam se pronaso ovde... Ali sto kaze kolega Elektricar, preko leta nadoknadim sve to kroz čuk i špic...