Prijava
   

Tako lepa, tako blizu!

Neuspeli pokusaj ``brace`` Hrvata da napaceni narod bez kinte izmedju dve plate ubedi da dodje na njihove plaze. A i oni sto su isli rizikovali su i osvrtali na sve strane da ih ne provale da su Srbi.

``Za goste iz Srbije- NEMAMO PARCE PIZZE!!!``

Komentari

Bio sam prošlog leta u Dubrovniku i nijednu neprijatnost nisam doživeo, naprotiv, bilo je iznenađujuće prijatno.
Definicija srlja u stereotip. Minus od mene.

Ma pogodio me tvoj minus ko prva pesma posle 2. Definicija je izdata na empirijskoj osnovi. Pali!!!

Ja već 3 godine živim u Zagrebu i takođe- nisam imao baš nikakvih neprijatnosti.

Ja nisam rekao da se incidenti ne dešavaju, već da si generalizovao i selektivno pristupio, čist stereotip.

Imam prijatelje tamo, nemojte misliti da sam kvazi patriota. Ali treba da trosis lovu svi te zovu. Mrze nas vise od 200 godina, tako da ne ostavljajte komentare kao da kritikujem letovanje na Ibici.

Kakvo je to letovanje ako se vraćaš zadovoljan činjenicom da ti se "ništa nije desilo" i da "nije bilo nikakvog incidenta"? Zar treba tako nešto uopšte očekviati?

Na letovanje treba da se ide bez brige a ne sa lažnim registarskim tablicama.

bivsa koleginica isla u zadar,precrkla je-pazila je kako govori,ali bez obzira na to,neko ih je provalio u komsiluku,pa im je ogrebao auto (iako su menjali table)

Da napaćeni narod ima para išao bi bilo gde na odmor.Mada oni stariji znaju dobro lepote Hrvatskog primorja,a oni mladji se uglavnom okreću nekim grčkim,bugarskim i turskim destinacijama .Dala sam plus jer mi je malo bljutav taj njihov reklamni slogan.Prošlog leta sam bila u Puli i ama baš nikakvu neprijatnost nisam doživela.Mada sve zavisi u koje si mesto otišao.Ne isplati se njima da se ne ponašaju ugostiteljski,pa makar ta 4.meseca u sezoni.Prošlog leta je kolala priča o nekom ekscesu sa italijanskim novinarima koje su pretukli hrvatski konobari.Ne samo da je dospelo na sve vesti RAI,nego im je oteralo gomilu italijanskih i drugih turista.

Ovde je to malo drugačije - nekome razvale auto a još 10,000 srba pohrli tamo jer je neko drugi prošao bez incidenta...

Trebalo bi definisati "kokošije pamćenje"...

Pa objasnite ljudima da su pojedinci kojima se ne dogadjaju incidenti. I zar bi oni dozvolili da im u centru Zagreba pise npr. ``Divna januarska zora, srpska Ravna gora``.