Prijava
   

Talibani

Ekipa kojoj su pismene žene u sandalama veći državni neprijatelji od dilera, lopova, ubica i korumpiranih političara!

Komentari

nema kod njih ni dilera ni lopova ni ubica, metak u čelo odmah xd

Uzrok dekadencije jednog drustva je neobuzdavanje zenskadije i zenske seksualnosti. Drugim recima, Talibani su u pravu. Meni ne treba pametna zena, ja pameti imam dovoljno, treba mi zena u kuhinji, u spavacoj sobi i da mi vaspitava i cuva decu.

Ahaha munze alfa muzjak
Jebi

Bergase, kad malo razmislis, engleska imperija je bila najveca u zenitu moci bas u onom periodu kad je puritanizam bio u svojoj najvecoj formi. Evo sad arapi ce osvojiti Evropu dok si reko piksla, jer uspesno drze pod kontrolom zensku destruktivnu energiju.

Što pričaš, matori? Kakva destruktivna energija žena? Talibani u pravu? Meni ne treba pametna žena - treba tvojoj ženi pametan muškarac ako je još s tobom u braku. Ovakvo razmišljanje je za ban da ne truješ ljude s mržnjom.

E da, talibane su stvorili Ameri. Zanimljivo kako su se smanjile količine litija na svjetskoj razini, tako je to uvjetovalo dolaskom talibana na vlast...

Analni, kužim da si feminista i sve to, ali nekako trebaš izić malo iz stereotipa i pogrešnih pretpostavki. Ja i moja žena smo u braku tolike godine i volimo se više nego i početku.
Vi mislite da kod muslimana žene su nesretne, ali reći ću ti to što sam vidio vlastitim očima. Što je porodica više patrijarhalna, to su žene srećnije u njoj.

Постоји разлика између патријархата, и уређења где жене имају мања права од подрумских мишева, где им секу клиторисе и каменују их ако имају ванбрачни секс.

У овом другом могу бити задовољни само испрани или поремећени мозгови