Prijava
   

Talk show namenjen ženskoj populaciji

Tip emisije čiji se pelcer primio i kod nas poslednjih nekoliko godina, ušavši na mala vrata iz inostranstva. Sve u svemu, još jedan šablon koji se kao tifus proširio među ovdašnjim gospođicama i gospođama željnim jeftinih TV tračeva i saveta korisnih koliko i ćebe u sred Sahare.
Voditeljka ovog tipa emisija je neka medijska ličnost poznata po tome što je medijska ličnost. Ona se time naravno ponosi i predstavlja sam krem beogradskog džet seta koji zbog silnih obaveza živi brzo a hrani se lako. Ona je prisutna na nedelji mode u Milanu sa koje nam prenosi živahne utiske, ona ima sjajna pitanja tipa "šta ustvari žene žele?", ona je svake druge nedelje na naslovnoj strani nekog ženskog časopisa a neretko piše i kolumne za te iste časopise i povrh svega ona je obaveštena o svim dešavanjima (narodski rečeno abronoša i alapača).
Gošće su uvek jako bitne medijske ličnosti, češće žene nego muškarci. One su moderne, one su in, njima kultura viri iz dupeta i one nam iz nedelje u nedelju prenose svoje znanje o bitnim temama poput raznih fešn vikova, gala promocija kompakt diskova ili pak nove kolekcije nekog od naših genijalnih modnih kreatora. One se u emisiji super slažu i prosto obožavaju jedna drugu sa čestim osvrtima na sjajne odevne kombinacije koje su za tu priliku posebno pripremile iako kažu da im je to kežual varijanta.
Sve u svemu, sjajan koncept koji omogućava poslovnoj modernoj ženi 21. veka da se za samo par sati blejanja ispred TV prijemnika obavesti o svim najbitnijim baljezgarijama koje su se desile protekle nedelje. Živele ženske talk show emisije!

Komentari

Straja kao i uvek, pobeda!:) plus i zvezdana.

Odlično +
Joj ima jedna, na Pinku je to, kako se zove ta voditeljka, nešto uveče, samo što se ne upiški od sreće zbog svojih gostiju, ako ko zna nek mi javi, piskutav glas ima i ne može ona jadna ništa ni da pita, samo se zagrće od smeha i kikotanja.

Počelo je sa Dunjom Figenvald u tamo nekoj državi.