Prijava
   

Tapkanje udžbenika

Novotarija. Aktivnost prodaje novih udžbenika, po duplo većoj ceni od prodajne u knjižarama, u kojima ih naravno, nema na lageru.

U knjižari u Kosovskoj ulici, od prodavca dobijate informaciju da udžbenika ne samo da nema nego ga neće ni biti "u skorije vreme", a od uličnog prodavca potpuno istu informaciju.
Sve se to, gle čuda, odvija u Kosovskoj ulici na deset metara od Narodne Skupštine.

Komentari

Barme ta muka zaobisla

@Mrljo
Mene je zaobišla za više od 20 godina...

Važno da je komunalna policija kaznila ugostitelje u Valjevu jer su radili do kraja Noletovog meča sa Nadalom, i da posle basketa ne mogu sa ortacima da popijem pivo ispred prodavnice (iako nam je to dvadesetogodišnja tradicija) jer ga završavamo u ponoć.
A danas pride ladno vidim da i pandur kupuje za svoje dete (pretpostavljam da nije za sebe, i "večernju školu") knjige iz pikapa u Kosovskoj.
Inače, primer je autentičan jer nam je kolega ispričao šta mu se desilo kada je za svoju ćerku hteo da kupi udžbenik, iz čini mi se, fizike.

Pa čekaj bre, ti mora da se zajebavaš
Na kraju krajeva, svestan si da živiš u S(v)rbiji i da se neke stvari na ovim nikada i ni pod kojim uslovima i okolnostima neće promeniti
plus svakako!

@Samwise Gamgee
Nažalost nisi u pravu, mnoge stvari se u Srbiji menjaju, ali isključivo nagore (valjda je spojeno pravilno).

Nažalost nisi u pravu, mnoge stvari se u Srbiji menjaju, ali isključivo nagore

Ja sam kriv, nisam se izrazio kako sam mislio, a ovo što si ti napisao je upravo kontekst u kom sam hteo da kažem ono što mi beše na pameti prilikom pisanja komentara
Hvala na razumevanju