Prijava
   

Tatin košarkaš

On mora da igra. Nema veze što dva ekstra talenta griju klupu zbog njega, jer, on mora da igra. Nema veze čak ni to što nije rođen za tu igru. On je košarkaški Mesi. Visok je kao on. Plejmejker, ali mogao bi da igra i centra ako mu padne na pamet. Pravi naslednik Đorđevića. Ćelav je kao on. Igraće kod svakog domaćeg trenera, bez obzira na trenerov renome, jer, pogađate, on je tatin mali košarkaš. A tata je zajeban lik čiji pogled preko naočara ledi krv u žilama. Nikad neće otići u inostranstvo, bićemo blagosloveni da do kraja njegove karijere uživamo u bravurama koje nam priređuje.

Tatin sin: "Pa dobro, Mile, dokle misliš ti da me izbegavaš? A? Kad god uputim loptu u reket ti nisi tamo. Pripazi malo na svoje mesto u vremenu i prostoru! Neću to moći još dugo da tolerišem."
Mile: "Izvini, neću više!" ( U sebi: "Jeb'o te ćoki usta!" )

Komentari

Više je nego jasno s'kim si povukao paralelu. Plus od navijača Zvezde.

има тога колико хоћеш у спорту, не знам како је код тебе, ал овде се каже ''Татин син''... иначе плучина

Син Драган! +++

Добра, добра. У нормалним условима би му Јао Миле прилепио шамарчину. :Д +

Gonzo, nema paralele! Svaka sličnost je slučajna! (Ne želim da se probudim pored odrubljene konjske glave u krevetu.) Toma994-samo sam bio određeniji! ;)

Неко је скоро гледао први део Кума, ја ти само кажем како се каже код мене, обично уз то иде и клуб у коме игра...

Slažem se, samo nisam htio da definicija po nazivu liči na neku drugu. Ovako je specijalnija! :)

Dobro Gorštače, ne boj se neće dlaka sa glave da ti fali. :-)

Томо, ставио је кошаркаш, зато што описује кошаркаша коме је отац главни у клубу..тачно се из дефиниције зна о ком кошаркашу се ради само што га није именовао.

Томо, ставио је кошаркаш, зато што описује кошаркаша коме је отац главни у клубу..тачно се из дефиниције зна о ком кошаркашу се ради само што га није именовао.

Pazi lika, definicija je savrseno objasnjena da nema potrebe za dodatno objasnjavanje... savrseno dobro sam razumeo, ali kazem da postoje razne varijacije na takve izraze...

Jebeni ćelavac... Isto smo godište, mnogo puta igrali jedan protiv drugog i ništa nije bio! Ništa! Znaš koliko je talenata zbog njega otišlo u Belgije i Holandije, a on igra.I to u Zvezdi. Nerviram se svaki put kad uđe u igru. Valjda je njegovom ćaletu u interesu da ga otera... Jebem li ga
++

Uuu, jbte... Sutra ćeš djeci moći da pričaš kako si igrao protiv Njega! ;)

ja znam ovog klinca...

Ček, znaš ga lično ili si ga "prepoznao" u definiciji? :)

ahahahahahh al niko da napiše... ko da je titino vrijeme pa se ne smoje protiv vlasti pisnuti :D

Sa glavom se nije igrati!

FMP - Filip mora proigrati ili tako nešto, što bi Čoki rek'o. :) +