Prijava
   

Tatina princeza

Koristi se da se opiše osoba koja je toliko razmažena i misli da je popila svu pamet sveta. To je uglavnom najstarija ćerka u porodici, čiji je otac, da se izrazim ovako "neko jaje" u gradu u kome žive. Majka joj je nezaposlena, a puni para kao brod, ne znaju šta će sa parama. Ona je nadmena, samo o bogatstvu priča i o tome šta je kupila u kojoj prodavnici, koliko je platila, koja je marka i sve tako redom, normalno sve je kupila u Beogradu, ipak je ona tatina princeza, nije kao mi obične devojke.
Što je najgore, dolazi pred matursko veče sa pričom o njenoj spektakularnoj haljini od 500 evra, kreaciji neke tamo poznate ličnosti, svojim cipelama od 300 evra i torbici od 200 evra i redom, samo što do donjeg veša nije došla. E da, naravno na maturu dolazi sa najvećom facom iz škole, kako to da zaboravim.
Kad je došla na maturu, ni S od njene spektakularne haljine, normalno i tatica je tu, da čuva svoju princezu i da, kao da nema hleba da jede kod kuće, sedi sa direktorom škole i jede na račun nas, običnih smrtnika.

Komentari

Frustriranost, ha? ;)