Prijava
   

Telefonski kvizovi

Uglavnom posleponoćni televizijski program, stvoren tek tako da malo razbije monotoniju akcionih filmova iz 80-ih i ranih 90-ih, niskobudžetnih pornića i vesti na francuskom, italijanskom, mađarskom, engleskom i španskom(više jezika preko satelita). Caka je u tome što je ovaj program monotoniji od svega što ste ikada mogli da uhvatite preko svoje antene tako da isti možete da pratite ako ste penzioner sa poremećajem u spavanju/ ložite se na voditeljku/ zamenili dan za noć tokom raspusta-vikenda, a mesečna pretplata za internet vam je istekla/ morate da spavate, a ovaj je program bolji od najlepše uspavanke itd.
Elem, voditeljka je na visokobudžetnim televizijama bivša manekenka koja je otkrila da je u stanju da brblja kao navijena, dok je voditeljka na lokalnim televizijama žena u klimaksu koja je nedavno otpuštena iz cvećare zbog prečestih trač partija sa obližnjom butikačom. I jedna i druga imaju neverovatne sposobnosti da veći deo ljudi koji veruju u horoskop ubede kako je baš njima suđeno da dobiju tih 'iljadu evra.

"Nulaosamnulanulatritritrišestšestšest!Većvamjedobropoznatnašbrojprekokojegsusemnogiusrećili!Samojednimpozivom ulaziteuovučarobnuigruizkojemožetedaizvučetečakstopedesethiljadadinara!"

Komentari

Odlična, indeed.
+

Hahaha, meni je najbolja ona plava voditeljka na Palmi plus!
Ko se na nju lozi... :)
+++