Prijava
   

Tetris

Nikakva metafora nije u pitanju, tetris. Najobičniji onaj. Samo što gospoda ni to nisu mogli da ostave na miru, već su i njega upropastili.
Skinete isti sa google play-a, zauzme ko gta san andreas i tri albuma Slavice Ćukteraš i traži da pravite nalog mrtvi.
Kad to završite birate neke GAME MODOVE. Koji modovi srećo tetris. Ništa drugo, samo oću kockice one da slažem što padaju.
Onda tu imaju neki nivoi naloga pa jedna priča pa druga i na sve to, morate biti ONLAJN UVEK. Došli smo u to doba dragi moji čoveci da nam za tetris iz 85te godine treba internet. Za čega dan ti poljubim?
Secam se da su valjda 2016 valjali one MINI starinske konzole kao nintendo nes i sega mega, jer vole ljudi, klasici su klasici s razlogom. A za njih je to naravno samo profit jer korporacije boli kurac. To i nije bilo toliko loše da nisu nakarikali cenu za koju komotno nađeš original konzolu iz te i te godine i komplet igara ako znaš gde da gledaš. Da ne pominjem more kopija tih mini konzola koje su bile na nivou digitrona ali su ličile na originale da bi zajebali pokoju bakicu koja se ne razume a uzima za unuče svoje, ljubi ga baba.
Rambo, Star wars, Gta SA, Sega mega, a sad i tetris. Sve su morali da unakaze, ništa im nije sveto.

Sram vas bilo.

Komentari

Dadoh plus zbog nostalgije... doduse, ja tetris nikada nisam igrao jer sam prvo naleteo na pentix, igrao ga neko vreme i batalio kada sam napravio rezultat preko 30000. Jedina druga igrica koju sam igrao na kompu je FreeCell i to pre godinu-dve da bih smirio zivce kada zena zapocne svadju ali i ta igrica mi je dosadila. Jbg, wins 269: losses 0.

Ono, jeste ovo tačno, ali 'Tetris Effect: Connected' ozbiljno dobra igra. Posebno u VR kad je igraš, tako da ponekad može i dobro da se nabudži.

Само дводимензионални оригинали. Свака нова верзија више упропасти него што побољша.
Међу примере иде и Супер Марио.

»»»»»»»»»»Само дводимензионални оригинали. Свака нова верзија више упропасти него што побољша.««««««««««
Тетрис је ипак бољи тродимензионалан. Још бољи би био четвородимензионалан (не знам како је сад, у моје време био је непобедив, јер је убрзавао док напросто више није било времена).