Prijava
   

Težnja klinki ka prevoznim sredstvima kroz istoriju

Naročito je zanimljivo posmatrati kako devojčice mojih godina lude za prevoznim sredstvima, i naravno pošđtovanom gospodom vlasnicima istih. I ne samo devojčice, već i devojke i žene, a moguće i babe(zbog učestalih vožnji busem) pate od ovog sindroma. Fenomen vuče korene iz daleke prošlosti i verujem da će se pružati dalje u budućnost.

PRE KO ZNA KOLIKO GODINA: Mladi pripadnik čopora izvodi petogodišnjakinje na mamutu...(naravno, tada je životni vek bio oko 30 god.) Jeste da bi trebao da bude sa barem desetogodišnjakinjama, al šta će čovek....i nema svako mamuta, eeeee, na njega može da stane bar 30 komada! Prošle nedelje jedna mu pala, pa je mamut slučajno zgazio. Roditelji nisu bili mnogo zabrinuti, napraviće se još.
PRE NEKIH 200 GODINA: Mladi kockar privodi maloletnice u štalu posle vožnje kočijama... Trejsi Ševalije zna šta se dešava kada se petnaestogodišnjakinja odvede „da joj se pokažu konji“ od strane obesnog bogataškog sina. Zatrudneće ona odmah, i završiti kao prostitutka, tužne li sudbine.
DO PRE 5 GODINA: Fora su bili motori. Vlasnici ovih krntijastih čudesa, Paćenici na Motorima, kao lešinari kružili su oko grupa maloletnica pokazujući svoj sjaj. Naravno da su one htele da se provozaju i mnogo letnjih meseci provodile su u cičanju o brzini i adrenalinu.
SADA: Paćenicima na Motorima doskočili su Pedofili u Krntijama. Kola su najverovatnije bolja jer su udobnija i prostranija, pred decom vozeći ih izgledaju zrelije i mogu se koristiti u više namena. Ovo je doguralo do toga da je glavna tema razgovora devojčica da li više vole sportska kola ili džipove, a moje izjave poput "Više volim da pešačim." i "Ne mora da bude lovaran, živećemo od ljubavi" nisu dobrodošle u tim razgovorima.
BUDUĆNOST: Dvosedni svemirski brodovi haraju nebom i buržujčići koji voze dotične glavne su baje. Moju ćerku u tom čudu neće voziti nijedan majmun, ima da sedi u sobi, pa makar se sve njene drugarice vozale do Saturna.

Komentari

baš me zanima šta će reći piro na ovo

Super...Ako je neka zainteresovana da se provoza u podmornici, nek mi se javi na, vozikam je po kraju i najžešći sam baja :D

Какво је бре ово рационално размишљање?
Ја да бих овако нешто написао прво треба да се надувам или напијем... :)

Шалу ма страну, не би хтела да ти ћерка види прву цивилизацију насталу тераформирањем Марса? Већ сам закупио парцелу тамо, а планирам и да финансирам у пројекат соларних огледала на Фобосу и Деимосу, да нам не буде 'ладно јер имам на уму и планинарење по Олимпус Монсу. :)
Седеће у соби и гледати Покахонтас (Аватар) ? :)

-
Koliko vidim istih smo godina,i pravo da ti kazem poznajem samo par takvih vrsnjakinja(ako ih je i toliko),sigurno ne vise.
Na onaj deo sa mamutom sam se dobro nasmejao,ali onaj deo,oko toga kako jedno dete nije bitno, je previse generalizovan...naravno da nisu svi bili poput zveri,no to nije sada tema :)

Einstein, moram da priznam da zvuči zanimljivo. Ali ipak sam ja staromodna i moje dete će na staru dobru Zemlju. Nix, opušteno, ovakve stvari pišem čisto iz zabave i volim malo da začinim. Ja znam mnogo takvih vršnjakinja, tako da je možda u pitanju samo mesto prebivališta. Hvala što si mi objasnio minus, i za ovo malo vremena koje sam provela na Vuki, naučila sam da ih ne shvatam tragično :D

Ма,ја ћу свом сину да прерадим Југа да лети,па нек иде и ван Сунчевог система ако хоће.Ако буде био вољан да га пали на гурање у лету.:)

@maloletna budala :)
Nista, ja uvek objasnim minus.
A sto bi ga shvatala ozbiljno,on nije nista vise do znaka na ekranu :)

Због Трејси бих ти дала још један плус, да може. :)

Dobra stara Trejsi i njeno navodno nepostojanje kontracepcije. :D

Nix onda nije upoznala dovoljno (na njenu sreću)... Ja ih nažalost znam i previše, u mom gradu vrve pedofili s krntijama... Plus

Dobro je, samo molim te ispravi ovo: Jeste da bi trebao da bude sa barem desetogodišnjakinjama, al šta će čovek....i nema svako mamuta, eeeee, na njega može da stane bar 30 komada! Mislim na ,,bi trebao''. +