Prijava
   

The Beatles

Najveci bend u istoriji i bend koji je pokrenuo revoluciju.Poceli su kao boys bend ,da bi za kratko vreme postali najveci na svetu.Kao muzicari su bili izuzetni i ,naravno,najkompletniji muzicar od njih cetvorice je Pol,mada ni ostali nisu bili mnogo losiji od njega.Dzon je bio ,prakticno,duhovni vodja benda i u kombinaciji sa Polom je napisao vecinu pesama koje se nalaze na njihovim albumima.Naravno,po meni, najlepsa pesma koju su Beatlesi objavili je "Something" i nju je napisao Dzordz,koji je zasluzan za par ,mozda najboljih pesama u istoriji popularne muzike i to su jos "While my gyitar gently weaps" i "Here comes the sun".
Pored sve globalne popularnosti posle par godina prestali su da sviraju koncerte i posvetili se studijskoj muzici.Oni su utrli put za mnoge velike bendove kao sto su Stonsi sa kojima su bili u prijateljskim odnosima,a poznato je da je njihov prvi hit i proboj u karijeri bila bas pesma od Beatlesa "I wanna be your man"

Veliki bend ....!!!
Slava im!!!

Komentari

for ever and ever - ROCK N ROLL!!!
+

nisu oni počeli kao boys bend prijatelju. bili su oni veoma BAD BOYS, ali menadžerija je htela fine dečkiće i tako su ih degradirali u kezavce. jeste da su i tako postali legende, ali da su od samog početka javno/komercijalnog eksponiranja bili "opaki" bila bi to još drugačija priča.

Oni su jedini bend koji je evoluirao od komercijale ka necem boljem i sto su duze radili ,bili su bolji.Nisu bili ,kao,vecina bendova,koja svoju kreativnost ispuca posle dva albuma i tri hita