Prijava
   

Tinejdžerski razgovori

Razgovori koje ste prinuđeni da vodite u mojim godinama. Razgovori koji nemaju veze s pameću. Razgovori koji se bave neopisivo glupavim temama, za koje vas uopšte nije briga. Razgovori koji su rezultat ugledanja na potpune imbecile. Razgovori sa kojima jedva čekam da raskrstim.

Vraćam se iz škole, kao i uvek pomalo iznervirana, ali ne i naročito potresena užasnim događajima koji su se tog dana desili. Ne znam zašto, ali ništa od toga me više ne dotiče. Kao da posmatram kako vreme prolazi pored mene.
Sneg je napadao, i dok razbacujem korake po raskomadanom betonu, nemo ga psujem, iako nemam običaj to da radim. I mislim se, gosopode bože, gde baš da idem sa ovim davežom, Dijanom. Najveći smor na svetu, bez premca.
-Pitam se, baš se pitam, UŽASNO me kopka...da li su Ivana i Dejan spavali?- i njene oči se rogače na to sveto pitanje, kao da nema važnijeg u univerzumu. Ne shvatam, zaista, zašto bi, kog đavola, nekog bilo briga, ne samo za to, već i za ostatak tračeva koja izleću i uleću iz usta u usta. -Nemam pojma-,kažem bezobzirno-šta tebe uopšte briga za to?- -Mislim i da jesu, ali mislim i da nisu. Stvarno ne znam šta da mislim!- Gledajući je kako se tužno batrga u toj strahovitoj nedoumici, kratim joj muke:-Naravno da jesu, a šta si ti mislila?-
-Pa, ako ima dečka, ne piše joj na čelu da je spavala s njim- brani Ivanu ova sveznalica. -Neee, uopšte! U slobodno vreme jedu čips i gledaju španske serije!-
Pošto je ova dosada baš rešila da me ubija u pojam, odlučujem da je ućutkam tražeći dobre motive. Bivša tračara u meni se budi i dijagramčići u mojoj glavi poigravaju kada dolazim do sledećih priglupih zaključaka: spavali su 100%, jer on ima 19 godina, u vezi su oko 2 godine i Ivana je, logično, potpuno nenormalna.
Iako sam uspela u nameri, sada mi nije po volji to što sam se sad debelo natračila, uprkos tome što me apsolutno zabole za to da li su spavali, da li će ona zatrudneti, da li će pobeći sa bandom putujućih cigana. Pa čak i da upražnjavaju sex na krovu moje kuće, ne bi me bilo manje briga.
Par sekundi ona ćuti, ali iznenada progovara: -A šta je sa Anom i Nebojšom?! I on ima 19 godina, pa nisu radili ništa!- Podrhtava s trijumfom, u nalaženju ovog veličanstvenog argumenta. -U vezi su samo par meseci-, smirujem je (ali, uskoro će da je zbari, stavljam ruku u vatru). Neprijatni razgovor nastavlja se razglabanjem o strijama i kilogramima, tokom kojeg ja trajno bacam ljagu na svoj imidž superpametnice, kukajući kako sam premršava. -Mogla bih da te ubijem-, kaže Dijana na tu moju "nevolju", zvučeći ne baš naivno. Nekako ne mogu da se od srca ne nasmejem na taj izliv nežnosti, dok hodajući unatraške, mlatarajući razvezanim pertlama, krećem svojom ulicom.
Dobro je. Još jedan test je gotov, još jedna nebuloza, još jedna tragedija. Još jedna ličnost ugušena u prosečnosti otpraćena je svojim putem. A ja sad konačno mogu da nađem duševni mir.
(izvinjavam se svim Vukajlijašima na nedotupavnoj temi gorenapisanog teksta. Optužite društvo!)

Komentari

+
Оптерећеност другима је наша позната особина.На срећу или на жалост,то је индивидуално.

Dugacki tekstovi mi ,ni najmanje ne smetaju,osim kada to sto je napisano nema nikakvog smisla....Ova defka je toliko dosadna da odoh na terasu da skocim sa nje....a mozda se i predomislim i samo popusim cigaretu!!!

....doduse,to je i poenta ove definicije!

Mmmmm, pošto si tu negde mojih godina, mogu samo da ti kažem da je važno da imaš društvo koje te razume i ispunjava, ostale ko jebe.
Često me poznanici gledaju kao da nisam normalna pošto nisam u toku sa tračevima, nemam fejs, ne gledam TV toliko i ne slušam muziku koja većina sluša... prvo će ti takve stvari smetati, kasnije ćeš biti ponosna na sebe, pošto si izbegla to ispiranje mozga kojim pokušavaju da te truju sa svih strana. +

Da, talentovano glupi, to je poenta ove definicije. S tim što je meni zanimljiva, u psihološkom smislu.

Hvala, Gamby. Drago mi je da bar neko tako misli(meni se moja defka prilično sviđa).

Slicno sam se i ja osecala u tvojim godinama, zato +

Defka je dobra.I da umalo da zaboravim,gurni drugaricu sa mosta :D

Ни плус ни минус.
Некако ми се чини да би наслов требало да буде ''Разговори тинејџерки'', пошто се нисам баш наслушао таквих прича из уста момака кад сам био у тим годинама...

Džimi ko ti je kriv što si ostario.

А и то што кажеш. :)))

ја кажем да је Дејан 100 % по*ебао Дијану!

@ophidia
Često me poznanici gledaju kao da nisam normalna pošto nisam u toku sa tračevima, nemam fejs, ne gledam TV toliko i ne slušam muziku koja većina sluša... prvo će ti takve stvari smetati, kasnije ćeš biti ponosna na sebe, pošto si izbegla to ispiranje mozga kojim pokušavaju da te truju sa svih strana.
Амин.
Последњих неколико година се не укључујем у тренди токове,о новим токовима сазнам једино кад прочитам новинске насловнице на киоску кад одем да купим батерију за плејер.

Au ljudi pa mi smo generacija X.

џими контам да је пао и блов џоб....Дијана је таква цура-лООда а још двије године су у вези...тако да...

Ma pozvali su i anu i nebojšu na grupnjak.

Znala sam da ćete vi znati šta se tačno desilo. :)

Mi sve znamo.Znamo i kako se zove ta mačka na avataru :D
(jel zna neko kako se zove mačka?)

мени се чини да Небојша није тај тип...мада Ана је увијек била другачија од осталих..издвајхала се на себи својствен начин...

Da imala je talenat za sve,mogla je i htela sve da radi i sa svakim.
Nastade seksualna fantazija od defke :D

I to baš na defki maloletnice. Kako vas nije sramota? :))))))))

ma dejan je isprskao dijanu u facu!

Ma ne,nebojša je glavni pornićar,dejan samo drži kameru :)

ја сам рекао да на вуки имамо два типа људи сексуално искварене и надасве перверзно-болесне особе...ја сам перверзно-болестан...и зато сада контам да је чак...али мислим то је моја теорија Небојша по*ебао Дијану,Дејану иза леђа,и да није било тог групњака...него се Дејан из освете упустио у аферу са Аном,али пошто му она није дала разбјеснио се...па на крају је и њој и Дијани звекнуо шамар у друштви малолетне будалице,и онда су се њих двије напалиле на грубост...па је Дејан на крају успио и скинути "мрак" Ани,а успут и Дијану у садо мазу силу одзада издејствовати ...

SIGURNO si perverzno-bolestan. :)))))

Mozda je Dejan nekrofil.

Мислиш да је Ана била невина пре Дејана? Пф... Чисто сумњам.

Ali možda je dejan gej?!

Manijaci, ja napravih pristojnu defku, a vi je iskvariste. :D

ееее црна...сад све долази на своје мјесто...зато је Ана ћутљива у задње вријеме...ја контао да је то због тога што је скинула "мрак",а уствари је зато што ју је Дејан натјерао да заједно са њим силује онај леш без главе у мртвачници...а Дејан још стажира у мртвачници...сад је јасно зашто...

A dejan je i nekrofil!Pa to sve objašnjava!

еее џими...ако Ана није била невина,то доводи до закључка да је ова моја прича са лешом истинита,и да јој је та траума проуроковала то да не прича и да је мало ван себе..а ја мислио да је то због лошег првог пута....а ако си ти електричар у праву да је дејан геј,та траума постаје још озбиљнија,пошто је вјероватно по*ебао мушки леш,па онда и њу натјерао да то исто уради...
ауу цси вукајлија :)

Mislim da je leš pojebao i dejana i anu.

ааа...ако је леш то урадио....то је онда тек посебна прича...

ja mislim da je dejan jebao sam sebe

Ja mislim da je Ana cutljiva zato sto je Dejan Anu vaginalno zadovoljavao prstima lesa i ,zbog raspadanja,prsti ostadose u nesrecnoj Ani, a sramota je da se obrati doktoru. E tako.

Ja mislim da je ana muško i da je ona pantračila dejana koji je gej.

еее гријешиш нецро....Дејан има ки*у само 14 центи...тако да је то немогуће...осим ако му леш није помогао....малолетна потврђуј приче...нема те...

Otišla da se ubije :D

Pa ja sam u neverici, što mi niste sve to ranije rekli, sad sam mogla da ispadnem faca pričajući istinu po školi!

хахаха...ил да позове ове своје да испита јел то тако ко што ми говоримо ;)

ma dejan je pojebao macku sa avatara! nekrofil i sodomijan!

Zovi nas da snimimo dokumentarac.
Inače ja nisam ovako bolestan,ne znam šta mi bi.

A mozda je maloletna Dejan!!

оп оп ево и будалице...дедер зовни Ану и само је питај,јел пенетрација гора када се иде са лешом кад му није дигнут,ил је гора ако се лешу дигне (тј јел сел ешу може дићи ако је мртав већ)?!

Mačku mi ne diraj. Uostalom, to je mačak.....a ti reče da je Dejan gej?

мсм ако му није дигнут онда реално не знам како може пенетрирати осим ако није привезан онај штапић од салдоледа као у "Ранама"?!

Možda je maloletnica dupli anin nalog?

ауу ДЕјане јесил ти малолетна?!

Mozda je Ana samo izgovor da Maloletna vidi sta mi mislimo o gubitku nevinosti sa Dejanom posle dve godine???

Ću da ripim da se utepam!

sve su opcije otvorene!!

Pozovite 696969 i dajte nam tacan odgovor!!Najbrzih 69oro dobijaju vaucer na 6969 dinara u sex shopu!!!

...сутра ће малолетној да буде прелијеп дан у школи,кад је вечерас сазнала с ким се све дружи...
а црнаБо...кад је то у питању ја јој препоручујем:дај му,можда ти не буде толико љепо,али касније ће ти бити драго,мсм можда и неће..ал ја сам мушко,и јбга лијепо је кад ти цура да ;)

Можда је Малолетна пандур-трол и све вас сад држи на оку.

"Можда је Малолетна пандур-трол и све вас сад држи на оку."

Зато и има тако маштовит надимак...а ми се будале упецале...малолетна очекујем пп

Maloletna,lijepo pišeš.

Moj zaključak je da ste svi vi, dragi moji, psihopate. Ali mi ne smeta mnogo :)))))) Hvala svima na razrešavanju slučaja, nikad to ne bih uspela sama. Joxane, hvala što se tiče pisanja, trudim se. Nisam baš najbolja, ali biće bolje, pretpostavljam.

ИНСЕКТОРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јел нећу у затвор због перверзија?!

Hmmmmmm.....za to ću morati da razmislim :))))))) Ma ne, ne diram ja Vukajlijaše.

Prvi dan u srednjoj tiho sam pevala''Lithium''.To me i kasnije najviše smirivalo u onim trenucima kad sam gledala oko sebe kojim bićima sam okružena.
Jednog dana (uskoro)nećeš moći da se setiš ko se kako zvao i prezivao,a kamoli ko je sa kojom pričom trošio ti živce =)

A da, Mardž...meni je "Lithium" trenutno omiljena pesma, pa sam je napisala na profilu...i ja je čak često pevušim u školi. Ozbiljno pomaže :D Nadam se da ću jednog dana moći da gledam na sve oko mene i da me jednostavno više ne dotiče. To bi bio divan svet, vala baš.

+ k'o vrata, ali kad nisam skočila kroz prozor od dosade na pola teksta. Kad se setim tih priča, sloša mi se.