Prijava
   

Tinejdžerski veb-sjatovi (Teenager websites)

Totalno nepotrebne gluposti na kojima tinejdžerke (nađe se i po koje muško ali u znatno manjim količinama) traže rešenja za svoje "probleme", na pitanja kao što sviđa joj se neki lik ali ne sme da mu priđe. Uglavnom su to likuše koje imaju manjak samopouzdanja i prave dramu oko svega nebitnog. Takođe, na tim sajtovima je svaka druga reč na engleskom zato što je to "kul".

Dve tinejdžerke sede u kafiću.
Tinejdžerka 1: Vidi onog lika kako je sladak!!!
Tinejdžerka 2: Ako ti se toliko sviđa priđi mu, jebo te on.
Tinejdžerka 1: Ali ne smem. Moram prvo da provjerim šta kažu na onom "teen site-u" i da saznam šta je u horoskopu. (Otvara sajt i čita tekst na glas. ) Prići dečku je "ttly out" ovih dana. Vidiš, a po horoskopu je sad nešto oko retrogradnog merkura, u tom periodu nemam sreće.
Tinejdžerka 2: Jebo te taj retardirani mars više, ako ti se sviđa idi pričaj s' njim! (Vidno iznervirano)

Komentari

Vidi se da je pisala mlađa osoba.

U moje vreme kad nije bilo tih interneta i sve te picke materine, bile su neke sveske, leksikoni, spomenari i takve neke stvari, pa se to nesto pisalo, pa se devojke kao neckaju, pa je tu obavezno 5 sati na klupi na - 90 stupnjeva, pa kao poljupci pa ovo ono, pa dok uvatis sisu prodje ceo vek, da ne govorim o nesto nize ispod pojasa.
Boze mili kolko su decaci bili uporni i napaljeni. I jebali smo naravno, ali kolicina ulozenog da se dodje do picke je nesto sto danasnji ne mogu ni zamisliti.
Nema interneta, na telefon se javlja njen otac, jebi ga nemas kola jer imas samo 16 godina, ali zato ides peske 17 kilometra u jednom pravcu na zabavi na kojoj je izbila tuca, ali ti si uspeo da sav isprebijan ubedis curu da ti ga bar izdrka iza diskoteke, u uglu odma tu pored igralista u senci. Ona pristade, sta ce jadna. Posle kuci zadovoljan.
Sad nekako nema te divljine, sve je na dohvat ruku, sve se zna, nema nade, nema perspektive, niko ne reskira, ne znam, mozda je i tad bilo isto, samo sto su nam roditelji bili bumeri, pa nismo znali kolko ce nam zivot biti sjeban nadalje. Danasnji znaju, zato su im i problemi ovakvi.