Prijava
   

Tipičan automehaničar

Lik u isflekanom radničkom odelu starom minimum deset godina, čiji je tipičan smisao za humor spoznao svako kome se bar jednom pokvario auto. Duhovitost tipičnog automehaničara premašuje čak i fazone alfa šabana, a dolazi do izražaja najviše kada se, nedaj bože, sagnete (nekada je dovoljno i da samo okrenete ledja).Duhoviti flekadzija istog momenta stupa u akciju nabijajući vam prstenac (cajper), a sve je praćeno izrazitim i, samo za njega tipičnim smehom (to je više groktanje ali jebiga).

Komentari

+ za groktanje ali jebiga :)

Zaboravio si crno ispod noktiju i dekolte na kombinezonu sa ljubavnim tepihom koji nosi i na -10 :) 1+

Nema ništa gore nego kad rukama masnim i crnim briše znoj sa čela, pa se namaže po glavi. Onda vatanje crnim rukama za bele fildžane, to ni fairy iz vilja ruha ne pere.
Lično sam popravljao par motora, jedan dizel i sve se da oprati i držati čisto. Uvek se sve da oprati naftom i manazati uljem ili tovatnom, ali se automehaničarima uvek žuri.
E još i ovo. Jest da je 50 inžinjera žučilo 10 godina da bi ugradili nesto na vaš automobil, a vas automehanicar pošto ne zna za šta to služi, a mašina može da radi bez toga, uzme da skine. On zna bolje, da tebi to ne treba. Zamisli da ti neko skine aluminijumski dihtung sa karburatora.

Ova definicija je tipičnan primer stereotipa... Znam na desetine automehaničara i ništa (ali bukvalno) nije tačno od navedenog. Zanima me da l poseduješ auto uopste ili su ti ove fore iz filmova tipa "Paja i Jare",porno sajtova ili nekih drugih "pouzdanih" izvora...