Prijava
   

Tiranosaurus reks

Srpski turista na doručku za švedskim stolom. Pošto mu aranžman ne obuhvata ni ručak, ni večeru, jedina šansa da se nahasa u tuđini u okviru svojih finansijskih mogućnosti je da ujutru bude najbrži i najhalapljiviji. Neprijatnim ponašanjem i urlikom rasteruje druge goste, a potom u maniru najozloglašenijeg dinosaurusa rukama nasrće na sto i grabi, grabi, grabi sve dok ne prepuni tanjir. Nakon toga seda na mesto da u miru proždere svoj plen. Posle ide po drugu(vrlo verovatno i treću) turu. Četvrta tura podrazumeva pakovanje ostataka za kasnije.

- 'Ajde, bre, Švabe mrdnite malo! Od jučerašnjeg doručka jedva da sam išta okusio!
- E Žiko, na onom tamo stolu ima kačkavalja.
- Skocentriši na ovaj Mileva, tamo ćemo ići po drugu turu.
- 'Oćemo li i kafu dva puta sipati?
- 'Si ti normalna? Dve kafe ujutru? Pa da mi ode pritisak? Uzmi lepo ovaj termos pa u njega isprazni ono lonče da imamo za kasnije.

Komentari

Хахахаха, браво врх!

hahaha... ja sam smislio sjajnu taktiku za švedski! Napuniš do pola tanjir, kao biraš šta ćeš, i ždereš direktno sa stola kad niko ne gleda!
+
biće ovo dobar duel!

Eeee sad smem da komentarišem. Odlična brate. :) BRAVO!

zaslužio si naslovnu, svaka čast brate +

Svaka čaaaaaaaaast! :P

Baš si ga urradio! Bra'o! +

термос .. мој човек.. клањам се, омиљенујем ово ! Ја једем док не пукнем, онда дишем десет минута, па опет једем, па спакујем и за после :)

Srbosaurus reks ;) Plusko

hahahaha umrla sma od smeha, ekstra je

и која је фора сад што сте је ставили у одабране?

топ 5 икад!! одавно се нисам овако насмејао!!

Ovo sam video u Tunisu, ali su Rusi bili u pitanju. Stoka prepuni tanjire, a onda sve to stavlja u plasticne kese. To radi cela porodica, za sva 3 obroka. Užas! +

Meni bas i nije smesno kad nema ni pola istine u definiciji. :-)

Za ovo je bila dovoljna samo prva rečenica. Pljus od mene, ja sam od najgore vrste. ;)

Niti je smesno, niti je za hvalu. Zalosno je sto je istina. --

Šta je žalosno?! Jedem poparu, burek i kačamak svaki dan! Javi mi se prilika da se kao čovek najedem đakonija, i sada ja to treba da propustim! Zašto? Zbog nazovi kurtoazije i bečkog bontona?

Dobrrrrrra, iz džigerice +

poznamo se svuda gde odemo +

To je to :)
Mene su pre manje od mesec dana u Petrogradu uhvatili kako iznosim 'ranu, hteli da me izbace iz hotela :D

Iz mog iskustva, ovo i nije toliko tacno. Kada sam bila u Turskoj recimo, Srbi su jeli normalne obroke, tipa pahuljice i pili djus uz to a Nemci su ti koji su nosili po tri tanjira prepuna hrane i trpali sve u zeludac kao da ne postoji sutra.

:+D, znam za lika (naše gore list, naravno) koji je za doručkom u Holandiji navrnuo balon sa čokoladnim kuglicama (cerealijama) sebi u usta. Postideo bi Homera Simpsona.

hahahahahahaha ++++++ :D

ја ово памтим..
Бугарска, зимовање..
хотел пун наших... ја са школом, и још нека породица, родитељи медведи са још 3 нејаке чељади.. свако јутро - дођу први на доручак, а напусте салу задњи. За вечеру исто. Увек су у реду за храну. Имају ратни план - ћале заузима део за кувана јела, деца за предјела, шунке, сиреве ит е ствари, а кева је на слаткишима. Свако натрпа за себе и за остакак породице, онда дода пуне тањире оном ко је у том тренутку слободан, па настави да трпа. Ако стојиш иза њега чежљиво гледајући последњу погачицу, а њему су руке пуне, зграбиће је зубима и победоносно одшетати.