Prijava
   

Titov diznilend

Jos poznat pod nazivom "stara Jugoslavija" vastacka tvorevina vele sila, koja je davnih dana odigrala svoju ulogu. U toj drzavi svako je mogao da ode na bolovanje kad je hteo, a da se u firmi pojavi samo kad se dele: visak, regres, dnevnice... pri tome se niko nije pitao odakle VISAK kad su svi na laznim bolovanjima.
Zahvaljujuci ovom rezimu nasi roditelji su ziveli u diznilendu, a toga nisu bili svesni zato danas omalovazavaju svoje potomke.

Otac: Kako te bre nije sramota sedis za tim cvokocalom pises tu neke definicije. Ja sam u tvojim godinama tebe napravio i kucu na sprat zavrsavao.

Sin: Da cale, ali ti si ziveo u Titovom diznilendu.

Komentari

Je l' neko rekao Diznilend? :)))
+++

:+D
Beše to raj za neradnike.

daj Boze da se ponove ta vremena, pa makar na nedelju dana samo.

Dok je ta ameba od coveka jela kavijar iz inostranstva, za moje roditelje je hleb bio misaona imenica.Upropastio ko zna koliko ljudi na Golom otoku.Profitirao od gradjanskog rata.Najveci smrad koji je vladao ovim prostorima!

@Paja Cutura

Možda, ali je u njegovo vreme SFRJ bila jedna od retkih zemalja koja je mogla apsolutno u svemu sama sebe da izdržava i automatski da tera na mesto rođenja sve koji su hteli da nam se kur*e. Uz armiju koja je bila treća po snazi u Evropi.

A smradova koji su profitirali od građanskog rata imaš u Srbiji i sada, lopatama da ih brojiš...