Prijava
   

To je mirni američki gradić sa par hiljada stanovnika...

Ovako počinje skoro 90% policijskih izveštaja u Americi o silovanjima,ubistvima i sektaškim delovanjima koji,gle čuda,hvataju zamah baš u ovako idiličnim naseljima.

Komentari

izolacija je čudo!

Ma,nije moguće?(Šojić)U Ameriku da se to dešava,ne mogu da verujem,imposibl!
Amerikanci,ne mogu da verujem.
Šta će brate,kad su dileje,pa se primaju na gluposti,samo kod njih može da se desi da se samoubije stotinu ljudi,jer ih neki guru naloži da se svi porokaju.
A obavezno je mali,mirni gradiću Juti,samo što zaborave reći da su incesoidni,jer se uzimaju između sebe.
Mene lično,posle ovog poslednjeg bombardovanja,takve vesti iz SAD-e ne tangiraju,potpun sam ravnodušan.

,,samo kod njih može da se desi da se samoubije stotinu ljudi,jer ih neki guru naloži da se svi porokaju.''
Сети се само Маршала Аплвејта,чији су следбеници веровали да ће,кад се убију,њихове душе покупити свемирски брод,па је тако стотине његових присталица извршило колективно самоубиство на усамљеном имању,недалеко од неког градића на Флориди.

Pa, zar nisi znao da su ti idilični gradići u vrhu sa ponudom dosade? Upravo zbog toga prave kultove u kojima se preferiraju fiks ideje. Nisu krive video igre - one su bukvalno preslikana stvarnost. Nije kriva muzika - ona opisuje bolesnu realnost. Nisu krivi horor filmovi - oni su običan copy/paste svakodnevice. I sve to zbog dosade i nametnute idile. Palac gore, samo toliko, palac gore.

Управо тако.Свако сваког зна,иста прича сваки дан,исти људи-па ко не би онда излудео?

citao sam negde o tim kutovima....ima i oni sto su cini mi se do skora bili u nekoj pecini...ne znam sta ih je valjda nalozio ovaj (guru jbmli ga)...da ce crnci zavladati svetom..pobiti belce...i onda ziveti u haosu i moliti se za belce..i onda ce se pojaviti oni i zavladace svetom.....GENIJALNO!!!!....xDDDDDDDDD price koje bi mogao da upadne tu je "teško budjenje" sa onim hipikom...onda onaj matori koji je nalozio celu porodicu da rusi napadaju i oni u atomskom skloništu (kad onaj prodaje one bejzbol kartice..)...itd....a mormoni i amiši!?? posebna priča

"Управо тако.Свако сваког зна,иста прича сваки дан,исти људи-па ко не би онда излудео?..." ja sam i u gradu izludeo,... a kako je njima?

Брате, тренутно ти је скор на овој дефиницији три шестице, 66:6
:-)

jankovicu...jednim postom ove definicije dobila je 17 pluseva....jbte koliko novih autora...pre kad postujes dobijes maks 4 plusa...a ako dobijes 6 svadba

i jos dva plusa ovim komentarom iznad!

Ovo je toliko dobro! :)