Prijava
   

Toaleti dostupni svima

Bilo da je javni i da ispred njega stoji prljava ganferka čekajući da joj platiš, bilo da je ortakov a daska zapišana i školjka usrana, bilo da je školski i lavabo napunjen Glorija maramicama a šolja puna opušaka, sigurno će ubiti želju za daljim radom ili vršenjem nužde u stilu - ukloni bakterije,postavi papir na dasku, kenjaj i ostavi tako.

Najveći protivnik varenja i njegove uloge, da će te iz faze "Moram da kenjam, palim gajbi" dovesti do "aj ostanemo još malo". Jeftini toalet papir, flekavo ogledalo i govnjave pločice. U slučaju dodirnih tačaka, određeni deo tela imaće kilo bakterija poput stopala kurve u sandalama što se već sedmi put vraća kod iste svetiljke i prodaje svoj klitoris na metar. Toliko neuredno da bi i beskućnik pre koristio livadu i obližnji žbun i oprao ruke u bari nego koristio tečni sapun razređen pljuvačkom.

Šitčina od klonje za pišanje u lavabo. Zapušten i neuredan toalet što smrdi na mešavinu urina i jeftinog sredstva za čišćenje. Totalna suprotnost mekdonals vecea za jednu upotrebu, da ni nema jebena ulazna vrata. A pored toga što je prozor otvoren ceo dan i dalje se oseća povraćka od sinoć, koja se sad već skorila. Prljavo jebote!

Jes to karo neku nimficu u kabini kad su ti jebena vrata razvaljena i pola kupke isceđeno po zidu?

- Ma da, koristio Niveu tri u jedan kao lubrikant.

Jebote sredi to malo, naseliće ti se laste.

Komentari

Смараш мицо хехе

Defka je čisto sranje. Što bi, obzirom na njenu tematiku, značilo = + :)

Лоло ал сам истриповао "шта се збило?" :)

Јако ми се свиђа, и некако реално +

Сећам се у основној, пишо сам поред

Opis klozeta podseca na moju skolu, +

A pazi ga što je zvao drugare da plusiraju a mene ne... nisi mi više drug :(

Dobar opis klonje, odličan si autor. Nemam pojma da l' si dupli nečiji, slabo to pratim, al' odličan start +