Prijava
   

Top Šop manekeni

Likovi koji za nikakve pare pred kamerama hvale kapi protiv proširenih vena, cipele, sijalice, tiganje i sl.

Kamerman drži u krupnom planu glavnu facu; u pozadini hvata šustiklu na TV-u ili kuhinju koju je TV ekipa prethodno opustošila.

-Imao sam jake bolove u nogama. Nisam ni znao da je to posledica uraslog nokta na palcu i kurjeg oka na peti..
-Milisave, snimamo već dva dana kadar koji traje 3 minuta. Zajebi svoju gangrenu i kopito. Aman !! Kaži da si mao bolove zbog proširenih vena i to je prestalo od kad koristiš Vendoksin..
-Šefe, snimaj....u nogama i sve je to prestalo nakon amputacije i Vendoksin kapi...
-Milisave, je l' si pio nešto?
-Vendoksin kapi, šefe.

Dok glavni lik izgovara završnicu tj. odu novopečenom prozvodu, kamera hvata njegov samozadovoljni osmeh i pojavljuju se telefonski brojevi i popusti pod uslovom da budala reši da odmah naruči.

Komentari

Дао сам плус. Добар је овај пример, ал' боље да си убацила неко фиктивно име за капи кад си већ измислила и текст главног лика. Мада и овако, ко их шиша кацу преваранти.

Vendoksin je eliksir mladosti lolo +

Onaj lik, onaj sto kaze "takodje i plesem, tako da je aktivan radni dan od 18 sati moja svakodnevnica"!! Hahahahahah zasto se brukas, covece?

+

Сретo-Штетo, taman posla da izmislim nekakav naziv za mudotvorni proizvod!!! Već od sutra bi počeli sa masovnim reklamiranjem.

Jedva primetim kada počnu sa reklamiranjem, a onda mi kasno da okrenem jer sam se već iznervirala. +++

bez zezanja, Vendoksin kapi su se pokazale kao super proizvod... cena od oko 2500 din govori sve... ko god da ih je kupio kupovao je opet
+++