Prijava
   

Top Šop

Grupa Cigana koja je modernizovala način prodaje svojih proizvoda.
Naime, prestali su da idu od kuće do kuće noseći i nudeći šerpe, lonce, usisivače, jastuke, posteljine, dušeke... i počeli da reklamiraju iste na televiziji u stalnim, udarnim terminima.

Reklama 1: Nabavite Vaše Delimano posuđe i kuvajte kao pravi kuvar! Sa ovim posuđem kuvaćete lako, brzo ukusno, a ono što je najvažnije, kuvaćete ZDRAVO, a komšije će da Vam zavide.

Reklama 2: Dormeo jastuci se u potpunosi prilagođavaju Vašem položaju tela. Budite se naspavani, odmorni, puni elana i spremni za novi dan. Zato ne čekajte - nabavite Vaše parče oblaka za spavanje. Ako odmah pozovete i naručite 3 jastuka, četvrti ćete dobiti gratis, jer mi mislimo na Vas!

Reklama 3: Da li ste umorni od stalnog ribanja podova koji se iznova i iznova prljaju? Čišćenje podova je naporan posao koji podrazumeva mnogo posla, mnogo hemikalija i novca za iste. Zato su naučnici napravili ovo čudo od mašine, a mi Vam ga nudimo po neverovatno niskoj ceni! Medžik Mop je savršeno sredstvo, kreirano isključivo da zadovolji Vaše potrebe. Čak će i deca uživati u čisćenju kuće. Zato ne oklevaje i nabavit e Vaš Medžik Mop odmah!

Komentari

Čim sam video reč Cigani znao sam da će + da bude.

Čim sam video reč Cigani znao sam da će + da bude.